- Член од
- 4 јануари 2008
- Мислења
- 2.439
- Поени од реакции
- 5.486
Neli so 3.50 gi zatvorija USB protovite da primaat samo brendiran PS3 hardver?Било каков џојстик работи со пс3, ако не ви се фрлаат пари.
Neli so 3.50 gi zatvorija USB protovite da primaat samo brendiran PS3 hardver?Било каков џојстик работи со пс3, ако не ви се фрлаат пари.
Не верувам, зашто јас пробав на 3.55 со чкарт Gembird волан и си работеше топ.Neli so 3.50 gi zatvorija USB protovite da primaat samo brendiran PS3 hardver?
Постариве ме зезаат новите не ги симнувам (барем тие што се означени дека треба 3.6 или 3.7 +),него екстерен хард не треба некој посебен сите се компатибилни со PS3? И дали скроз да го менувам внатрешниот којшто ми е само 40 GB(колку пари кошта да не знаеш) или подобро е да си земам надворешен со 300-400 GB? Иначе од игриве успеав Section 8 да ја стартам (глупа еМожеби тие игри сакаат понов фирмвер, пример 3,7, 4,1 или сл. Но сепак, треба само оригинална игра да имаш во бд ромот. Јас ја имам пес 2011. Секогаш кога ке симнуваш игри обавезно гледај дали пишува 3.55 cfw ili kmeaw, така ќе си сигурен дека ќе ти работат. Во последно време што излегоа пс3 игри повеќето се на најнов фирмвер, како да застанаа хакериве со eboot patchevi.Повеќето игри можеш да си ги ставаш на внатрешен хард диск на пс3, но има игри како пример ГТА 4, таа бара на екстерен хард диск или ти требаат некои фиксови и срања да ја играш на внатрешен.
нишо не менувај во сонито кога веќе си ја пробил плочата, ќе треба па наново да го правиш истото.Постариве ме зезаат новите не ги симнувам (барем тие што се означени дека треба 3.6 или 3.7 +),него екстерен хард не треба некој посебен сите се компатибилни со PS3? И дали скроз да го менувам внатрешниот којшто ми е само 40 GB(колку пари кошта да не знаеш) или подобро е да си земам надворешен со 300-400 GB? Иначе од игриве успеав Section 8 да ја стартам (глупа е) , FIFA 2012 (Одлична), Rio the game (добра), MX vs ATV (трки со мотори океј е) и тоа. Assassins creed сега ја симнав 7.88 гига не сака, изгледа ќе морам да најдам оригинален блу реј диск да дреме во конзолата
![]()
Би требало да има во скоро секоја продавница за компјутери/електроника. Mini USB кабел се вика. (не мора да е официјален од Сони)Да ве прашам да не знаете каде можам во Скопје да набавам USB кабел за сонито. Несакајки го скршив пинот на кабелот, а имам само еден. Сега не можам да ги полнам контролерите :S
Resistance 3, како и Mass Effect 3 и PES 2012 (плус уште некои) работат на True Blue dongle, значи веќе се хакнати ама ќе ви треба ново USB.за resistance 3 кренаа раце после се а?
имаа некои демо фиксои али ми се одмили и не ме занима повеќе.
си ги чекам уфц3 и тм.
--- надополнето: 5 март 2012 во 17:14 ---