Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59

Замисли дека ПС3-то ми е во еден од средните отвори (оние еден под друг) на овој TV stand (можеби хоризонтално гледано поширок е отворот кај мене) . Бутнат скроз до левата страна, а мапред му ѕирка предниот дел. Од позади е отворено.

--- надополнето ---

Немам место за вертикално ...
Тебе ти треба едно вакво.............

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Абе мене се ми треба али кажи цена на ова па после ќе видам дали стварно ми треба :D

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Абе мене се ми треба али кажи цена на ова па после ќе видам дали стварно ми треба :D
Na amazon go najdov :D......... i koga ke go namontiras ke pocustvuvas kako e da se bide vo prisustvo ca JET-motor hahahaha

PS. kulerot za 360 slim izgleda pozakon.......

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ако немаш место, направи место! :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Го ставија демото од Crysis 2 на ПС стор ?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Само да ви кажам дека сепак не има колку толку на ПСН. Пред некој саат кога играв со Jakov од форумов БО, ме адна еден македонец. Ми го видел емблемот (во врска со МКД е) и ме аднал. Интересно е што и он има 4 Македонци како пријатели што јас ги немам. Ќе ви ги кажам нивните ПСН акаунти ако сакате кога ќе се ставам следен пат онлајн (во петок веројатно).
Варго најинтересно е што ми рече тој дека сите петорица ја играле БО :) Купувај ја побрзо со се тебе ќе бидеме 8-9 што ја играме, може дури и Македонски клан да направиме на GB. И ај дај ми твое мсн на ПП, скајп ретко користам. Извини тука што ти барам ама неможам на профилот да ти искоментирам.
А како што гледаш ЕрТ не успеав да се одвојам од БО. Требаше во петок да му ја дадам на Варго али он не можеше и после 2-3 саати сфатив дека нема да можам без неа, како дрога ми е :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
^^ Kids and their FPS games... :P

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Тоа ти е. Кога се ќе ми здосади секогаш ми е тука БO. Инаку Варго kid e ? a, a, a ?? :) хаха

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Интересна игра и плус гејплејот е на ПС3

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ставив оглас за Килзон 3 :) Веројатно нема да ми ја купи никој дека цената е 2800ден. Али ако ја купи некој ќе имам пари за 2 нови игри, а сеуште се мислам помеѓу 3:
Crysis 2
L.A noire
Socom 4

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ставив оглас за Килзон 3 :) Веројатно нема да ми ја купи никој дека цената е 2800ден. Али ако ја купи некој ќе имам пари за 2 нови игри, а сеуште се мислам помеѓу 3:
Crysis 2
L.A noire
Socom 4
Земи си ја Crysis 2 за на PC ;)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Земи си ја Crysis 2 за на PC ;)
Ти ќе ја зимаш ?
Абе не планирам да ја играм Crysis2 (или било која игра) ако не ми е се на најако ставено. А додека не земам нова грфичка (веројатно летоска) со GTX285-кава незнам баш дали ќе можам. А до летоска не ми се чека така да ... Плус имам многу другари што ќе ја зимаат на ПС3, а на ПЦ слабо. Ќе почекам додека излезат и другиве две игри па ќе се одлучам. Ако пак не ми ја купат Килзон, веднаш Crysis отпаѓа од листава бидејќи ме накурчија со бетата.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.105
Поени од реакции
12.680
Ако немаш место, направи место! :)
Паметен совет.
Сличен како диеталниот совет на мојот семеен лекар:

[Слушнав дека] Во логор немало дебели :)

Kajgana Shop

На врв Bottom