Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ми стигнала Killzone 3, Варго види у сандачето и тебе веројатно ти е таму :) ! Леле утре ќе ја преиграм после тренинг. Иначе ми стигна само за 1 недела (5работни дена).
Congratz :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Кој имаше тука порачувано од Zavvi.com и за колку време му стигнаа дисковите? Порачав пред 2-3 недели некаде и на едниот диск ми пишува Dispatched на 24ти февруари, а на другото на 28ми али уште ништо не ми е стигнато.
Е да и кај стигаат дисковите, во пошта, во сандаче или на врата? :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Јас имм порачано и играта ми стигна за 20-25 дена. Знам дека на неколку души им има стигнато многу побрзо. Иначе поштарот ти ги носи игрите на врата.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Кој имаше тука порачувано од Zavvi.com и за колку време му стигнаа дисковите? Порачав пред 2-3 недели некаде и на едниот диск ми пишува Dispatched на 24ти февруари, а на другото на 28ми али уште ништо не ми е стигнато.
Е да и кај стигаат дисковите, во пошта, во сандаче или на врата? :)
Најчесто на врата , но ми се има случено и во сандаче да остават (веројатно немало никој дома , па затоа)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Добро значи има уште време додека да стигнат. Сакам побрзо да стигнат, инаку не се игри, музички дискови порачав. Завчера малце ме збуни над сандачето имав пластична опаковка празна али таква тенка и ми паднаа темни мисли на памет :))))) Коинциденција во лошо време :) Фала на одговорите, имам повеќе пати порачувано линукси и сите ми стигале во сандаче, а 8-9 години порачувам други работи и сите ми стигаа во пошта па сакав да се осигурам.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Најчесто на врата , но ми се има случено и во сандаче да остават (веројатно немало никој дома , па затоа)

Ако нема никој дома ти остава ливче за кога ќе дојдеш дома со тоа ливче да можеш од пошта да си го подигнеш(и околу 120 денари да им дадеш зш ти го чувале :D).............но ако поштарот процени дека "писмото" ќе му смета во торбата или сл. може и да не го подигне од пошта туку само да ти донесе ливче и ти да идеш да си го подигнеш од пошта.

--- надополнето ---

Пример: Јас од сендит ден пред Тими ја нарачав килзон 3..........он за една недела ја доби а јас уште не.....он сега ќе ја преврти а јас уште не сум ја почнал хахаха....

Член од
3 август 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
Е да ве прашам нешто.Дали игрите што ќе ги слегнеш на плејстејшенот можат да се играт онлајн?

--- надополнето ---

или симнам whatever.Бидејќи ние во Струмица имаме само Playstation 3

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Е да ве прашам нешто.Дали игрите што ќе ги слегнеш на плејстејшенот можат да се играт онлајн?

--- надополнето ---

или симнам whatever.Бидејќи ние во Струмица имаме само Playstation 3
Оригиналите се разбира можеш, пиратски не.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
roflmao, 1500 denari za 16 demo игри? You serious!?

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Конечно ми стигна KILLZONE 3....................Tими ќе има brutal melee's бикендов...........:vozbud:

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Конечно ми стигна KILLZONE 3....................Tими ќе има brutal melee's бикендов...........:vozbud:
Можеби малце, не е баш она што очекував ќе си играм Фифа викендов. Плус многу ме нервира што има само 7-8мапи и уште даваат day 1 DLC со 2 мапи. Само пари да се црпело. Кампањата дури повеќе ми се допаѓа од мултиплеерот, а ретко се сличува тоа. Земи играј ја кампањата со мув али се исклучи. Исклучи го и HUD-от (или како и да се викаше) и исклучи го нишанот. Онака внеси се во играта бидејќи е стварно многу прецизно со мувот ако го подесиш добро (можам да замислам како ќе ми беше со Sharp shooter-от). Мултиплеерот не ми се допаѓа бидејќи бара да се игра тимски, а ниту еднаш не ме ставил да играм во некој добар тим (сакам тимски игри ама не бе да ме става со дебили што се праат паметни). Ако не играат тимски играта не ти пружа забава. Пример глеј:
Нели се почнува на две спротивни страни а низ мапата има 3 места кои можат да се освојат од Tacticians на кои подоцна можеш да почнуваш. Eпа мене ме става против клан од 8 души. Сите организирано од првата минута ги зазимаат сите 3 такви позиции и дечките постојано си почнуваат од позиција која е на 10-15 метри од нашиот почеток. Ние како дебили потоа гинеме бидејќи мапите се направени да имаш само 2-3 излези од твојата база. Они играат со снајпери апгрејдувани до крај и кампираат околу нашата база и не убиваат со 1 куршум. Дури и да убиеш 1 (одкако си умрел 10пати) од нив повторно се враќа на местото каде што бил за едно 10сек. Ако ти текнува на МАГ се добиваше purple medal за 30 пати загинато тука да имаше такво нешто ќе добиев purple trophy не медал :) И кај ти е тука балансот. Ај направиле само 7 мапи али барем направете ги игриви да ви се пљукнам у компанијата. Единствено мора да бараме клан во кој ќе играме ако сакаш да ни биде интересна играва. Јас имам неколку другарчиња Срби што ја имаат купено играва, може дури и наше кланче да си направиме во кое сите ќе се разбираме лесно. Добри се сите во ФПС игри, одамна ја играме заедно КОД.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Можеби малце, не е баш она што очекував ќе си играм Фифа викендов. Плус многу ме нервира што има само 7-8мапи и уште даваат day 1 DLC со 2 мапи. Само пари да се црпело. Кампањата дури повеќе ми се допаѓа од мултиплеерот, а ретко се сличува тоа. Земи играј ја кампањата со мув али се исклучи. Исклучи го и HUD-от (или како и да се викаше) и исклучи го нишанот. Онака внеси се во играта бидејќи е стварно многу прецизно со мувот ако го подесиш добро (можам да замислам како ќе ми беше со Sharp shooter-от). Мултиплеерот не ми се допаѓа бидејќи бара да се игра тимски, а ниту еднаш не ме ставил да играм во некој добар тим (сакам тимски игри ама не бе да ме става со дебили што се праат паметни). Ако не играат тимски играта не ти пружа забава. Пример глеј:
Нели се почнува на две спротивни страни а низ мапата има 3 места кои можат да се освојат од Tacticians на кои подоцна можеш да почнуваш. Eпа мене ме става против клан од 8 души. Сите организирано од првата минута ги зазимаат сите 3 такви позиции и дечките постојано си почнуваат од позиција која е на 10-15 метри од нашиот почеток. Ние како дебили потоа гинеме бидејќи мапите се направени да имаш само 2-3 излези од твојата база. Они играат со снајпери апгрејдувани до крај и кампираат околу нашата база и не убиваат со 1 куршум. Дури и да убиеш 1 (одкако си умрел 10пати) од нив повторно се враќа на местото каде што бил за едно 10сек. Ако ти текнува на МАГ се добиваше purple medal за 30 пати загинато тука да имаше такво нешто ќе добиев purple trophy не медал :) И кај ти е тука балансот. Ај направиле само 7 мапи али барем направете ги игриви да ви се пљукнам у компанијата. Единствено мора да бараме клан во кој ќе играме ако сакаш да ни биде интересна играва. Јас имам неколку другарчиња Срби што ја имаат купено играва, може дури и наше кланче да си направиме во кое сите ќе се разбираме лесно. Добри се сите во ФПС игри, одамна ја играме заедно КОД.
ОК.....прави клан и прати ми инвајт.

Kajgana Shop

На врв Bottom