Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ај создравје да ја играте :) , Тими што направи ти со дискот?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ај создравје да ја играте :) , Тими што направи ти со дискот?
Aу заборавив да ти кажам. Па денот одкако зборевме го исчистив и ниту еднаш тој ден не ми закочи (3-4 пати ја играв). Али неделата кога се обидов да ја извадам пак истиот проблем. Ми успеа со тоа што го рестартирав само ПС3-то и од тогаш немам пробано :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Мех, значи нешто пак не е во ред. Види ако ти продолжи пробај со копијата на Варго, па сними видео и прати им.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Мех, значи нешто пак не е во ред. Види ако ти продолжи пробај со копијата на Варго, па сними видео и прати им.
Уживај и онака нема многу да ја играм, а кога ќе ја играм ќе одам на ризик :)

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Типот од Medal of Honor

и неговата реинкарнација во ISA војник......

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Моето ново хоризонтално постоље за ПС3-то....

....доколку некој го сака старото постоље нека пише.

--- надополнето ---

Особено е погодно за луѓе на кои пс3-то им е поставено на дрвена маса.....како мене :)

--- надополнето ---

И еве зошто игрите имаат возрасна граница......линк

И првиот коментар "Bulletstorm made him do it."

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
OMFG I just Read The Story O____O So he beat her brutally with a hammer (Hammer bros.)....then throws her bloody Body in the Oven to burn (The Cream of the Crop) O___O THEN She's Still Alive So he beats her With a Chair LEG (Don't forget to break a leg) :O That's about 10,000 Points in Bulletstorm.
Леле овие се уште поненормални со коментариве.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Моето ново хоризонтално постоље за ПС3-то....

....доколку некој го сака старото постоље нека пише.

--- надополнето ---

Особено е погодно за луѓе на кои пс3-то им е поставено на дрвена маса.....како мене :)

--- надополнето ---

И еве зошто игрите имаат возрасна граница......линк

И првиот коментар "Bulletstorm made him do it."
Ја како постоље за моето PS3 си го користам Playstation 2 дебелкото :D

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
А за што помагаат ваквиве постоља, нешто демек послободно дуваат вентилаторите ? Ќе ти го земев али пред недела дена земавме дома нова "масичка" за телевизорот каде патем ми стои и ПС3-то и нема да има место за него ако го поставам на ова.
Па исто сакав да прашам дека сега ПС3-то ми е затворено од повеќето страни, дали тоа ќе прави проблеми ? Значи не е скроз затворено бидејќи го повлеков нанапред до самата ивица на масичката за предниот вентилатор да си дува слободно надолу. Од позади има едно 40 см до задниот отвор на масичката, десната страна ми е залепена за масичката ( нема вентилатор од таму) за да има едно 15-20см слободно место за вентилаторот од левата страна. Добро е вака наместено ?

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
А за што помагаат ваквиве постоља, нешто демек послободно дуваат вентилаторите ? Ќе ти го земев али пред недела дена земавме дома нова "масичка" за телевизорот каде патем ми стои и ПС3-то и нема да има место за него ако го поставам на ова.
Па исто сакав да прашам дека сега ПС3-то ми е затворено од повеќето страни, дали тоа ќе прави проблеми ? Значи не е скроз затворено бидејќи го повлеков нанапред до самата ивица на масичката за предниот вентилатор да си дува слободно надолу. Од позади има едно 40 см до задниот отвор на масичката, десната страна ми е залепена за масичката ( нема вентилатор од таму) за да има едно 15-20см слободно место за вентилаторот од левата страна. Добро е вака наместено ?
Слабо или дебело пс3 имаш?

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Дебел е, јаде многу јбг :)
Ман за него ти треба отворен простор.....зш издувот на топол воздух му е од позади и во таков затворен простор само ќе се загуши и прегрее...
....ако можеш прати слика.......Оди овде за да аплодираш слика и да ја постираш на форум

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Препорачувам вертикална позиција за Phat моделите.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37

Замисли дека ПС3-то ми е во еден од средните отвори (оние еден под друг) на овој TV stand (можеби хоризонтално гледано поширок е отворот кај мене) . Бутнат скроз до левата страна, а мапред му ѕирка предниот дел. Од позади е отворено.

--- надополнето ---

Препорачувам вертикална позиција за Phat моделите.
Немам место за вертикално ...

Kajgana Shop

На врв Bottom