Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ти ќе ја зимаш ?
Абе не планирам да ја играм Crysis2 (или било која игра) ако не ми е се на најако ставено. А додека не земам нова грфичка (веројатно летоска) со GTX285-кава незнам баш дали ќе можам. А до летоска не ми се чека така да ... Плус имам многу другари што ќе ја зимаат на ПС3, а на ПЦ слабо. Ќе почекам додека излезат и другиве две игри па ќе се одлучам. Ако пак не ми ја купат Килзон, веднаш Crysis отпаѓа од листава бидејќи ме накурчија со бетата.
Па да ти кажам јас едно време се мислев дали да ја земам, мн. добар впечаток ми остави и сеуште се мислам :)

Иначе без грижи за графичката ќе ти ја тера до даска у DX10. Јас играм на Hardcore на 1280x1024, 28-30 фрејма (и тоа бетата!) со HD 4850 и Q8200. i7 и GTX285 сигурно ќе направат голема разлика.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Без коментар за видеово....хахахахахаха:tv:

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Варго, одам во Грција утре. Сакаш да ми дадеш пари да ти ја земам БО ?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ја земав Crysis 2 и нов Сони сараунд :) И го пробав кинектот, многу интересна ствар али ми се здосади буквално после 10мин.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Ја земав Crysis 2 и нов Сони сараунд :) И го пробав кинектот, многу интересна ствар али ми се здосади буквално после 10мин.
Честито....ај сега да частиш......хахахаха

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што играше на кинект?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Kinect Adventures, само таа ја имаа.
Инаку да ти кажам Варго никако да не ја зимаш Crysis 2 за ПС3. Графиката е стварно ужас. Значи ја изиграв првата мисија и неможев да издржам и да не дојдам тука за да напишам колку е лоша. Значи гледам објекти се лолдираат на 1 метар пред мене па дај што е ова. Ај тоа него и цело време некои работи трепкаат некако. Кога си на првата мисија, прв пат кога треба да го користиш Visor-от сум се смеел еј. Значи нели излагаш од вратата и очекувам убавина пред мене како кога ја играв на ПЦ. Не бре гледам таму 1 по 1 се лолдираат дрвата како одам чекор по чекор. Гледам наоколу зградите, а сенките на зградите си шетаат како што мрдам јас лево десно со погледот. Значи ужас ! А водата барем на почетокот во подморницата беше ... Не да е подобра на Килзон графиката ...

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Инаку да ти кажам Варго никако да не ја зимаш Crysis 2 за ПС3. Графиката е стварно ужас. Значи ја изиграв првата мисија и неможев да издржам и да не дојдам тука за да напишам колку е лоша. Значи гледам објекти се лолдираат на 1 метар пред мене па дај што е ова. Ај тоа него и цело време некои работи трепкаат некако. Кога си на првата мисија, прв пат кога треба да го користиш Visor-от сум се смеел еј. Значи нели излагаш од вратата и очекувам убавина пред мене како кога ја играв на ПЦ. Не бре гледам таму 1 по 1 се лолдираат дрвата како одам чекор по чекор. Гледам наоколу зградите, а сенките на зградите си шетаат како што мрдам јас лево десно со погледот. Значи ужас ! А водата барем на почетокот во подморницата беше ... Не да е подобра на Килзон графиката ...
Ти реков дека не требаше да ја зимаш...............барем не за ПС3

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Timi да не имаш проблеми со читачот?

И честитки за сараундот :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Kinect Adventures е ставена така нормално дека ќе ти се здосади, тоа е ставена баш за таков прв впечаток да си речеш леле колку е кулл еј.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ok е читачот ЕрТ. А Варго, да требаше да те послушам ... Значи Фифа има подобри сенки од играва.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Продај ја, и спремај пари за Соком 4 :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Почната е бетата, луѓево викаат дека била слична ко таа на ПС2 со неколку новости, викаат дека јака била.

Kajgana Shop

На врв Bottom