ех, да шиткаше...Да не шиткаш едно од нив?
Треба да го шиткам за испод 200 евра, а вреди многу повеќе. Така да, неДа не шиткаш едно од нив?
Не се споредува овој квар со оној на Xbox мислам процентуално гледано, 360-ката се расипуваше секоја трета а ПС3 секоја 50-та. Не знам како е сега со последнава генерација на Xbox дали пак рикаат???Ме заинтересиравте со YLOD па се расчитав по нет. Испаѓа дека е истиот проблем ко кај Х360-ката, односно процесорот и графичката прегреваат и од огромната топлина се одлепуваат од плоча.
Но исто така пишува дека само 1% од 20/40/60/80GB го развиваат овој проблем, и тоа најчесто 40-ката. Споредено со 30%+ шансата да се случи истото со Х360, мислам дека џабе ме плашите да не зимам старо PS3 :smir:
Барем тоа го подобриа што е добра работа...Излезе првиот тизер трејлер на Kıllzone 3. Ова изгледа е CGI изведба на Brutal Melee Combat (finishers).
Имаш некој проблем со ласерот...или со прегревање.....јас кога бев таму они ми кажаа дека имаат сервис за пс3............на крај ако не оди во ОНЕ и прашај ги каде ги носат на сервис пс3-те........можеби замарам со ова но...
Варго, вчера бев кај овие сервисериве во Буњаковец, да видам дали можат да ми го средат Сонито...
им кажав што е проблемот дека не ми чита дискови, џабе што сум напраил ристор.
ми викаат џабе ќе го носиш, неаме делови и тешко дека ќе го направиме.
е сеа, несреќа у среќа, ми кажаа имало па сеа некој друг човек кој би требало да може да го среди сониво.
ако и овој неможе нажалост ќе зеам Иксбокс(како и да е ќе земев), а пак може и Сони да зеам па и двете платорми да ги имам, бидејќи несакам да ги остаам неизиграни Анчартед 2,ГОВ 3 и други ексклузивци.
kolkuКонечно ја завршив Uncharted: Drake's Fortune по 3-ти пат на crushing difficulty.
Ако некој ја сака ја продавам или менувам нека пише на ПП!
You my friend не си нормален . Земај го платинумот и после продај ја .Конечно ја завршив Uncharted: Drake's Fortune по 3-ти пат на crushing difficulty.
Ако некој ја сака ја продавам или менувам нека пише на ПП!
Платинум излегува после 8-9 месеци, и сите игри не се платинум. Платинум добиваат најпродаваните. Во америка нив ги викаат Greatest Hits, исто има и на 360ката. Имам купено 2-3 платинум игри, доаѓаат без целофана зашто Платинумот е тродупло поефтин?
вајда тоа му доаѓа како пиратеријата што се појавува на торенти после 2-3 недели од премиерата, во овој случај 2-3 месеци, али све легално
за Сониво, утре треба да дојде еден тип, вика 102.8 % го праел, многу самоуверен делува.
Знам дека не сум нормален душа ми извади на crushing, на некој места и по пола саат заглавував а пак ја свртев временски најбрзо. Страшно добра играYou my friend не си нормален . Земај го платинумот и после продај ја .