Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 490
- Поени од реакции
- 59
Koj има Skate2 нека ми прати иваит закон е играва.Луѓе, дајте бе да купиме сите некоја игра и да матиме онлајн? Да не е пуцачка . Ајде ModNation Racers
Koj има Skate2 нека ми прати иваит закон е играва.Луѓе, дајте бе да купиме сите некоја игра и да матиме онлајн? Да не е пуцачка . Ајде ModNation Racers
Закон е ,и да вреди за парите.Кога ке земеш во предвид дека доаѓа и камера со него што и онака ја нема кај нас.......да се исплати.Vargo како е EyePet? Вредеше ли за парите?
А шо пари е???Луѓе, дајте бе да купиме сите некоја игра и да матиме онлајн? Да не е пуцачка . Ајде ModNation Racers
40-41 фунти -.-.А шо пари е???
Таа цена треба да ја делиме или како?40-41 фунти -.-.
Не не не, таа игра е посебна, на диск се купува. Сите посебно мора да ја купиме :kesa:Таа цена треба да ја делиме или како?
Имаш искуство со други игри?
И јас сум шворц, се трудам да соберам нешто на мтуркУфффффф, многу пари у незгодно време!
абе ај за детево, ама види каде го имаат стаено икс боксот. Башка и адаптерот НАД конзолата. ИДИОТИ .Ај нека ве развесели малово американче...................
хахахахаха....кој се игра хвох...........
Да........него видов тоа.............не ми се верува.....:pos2:.....хахахаха...закон се.абе ај за детево, ама види каде го имаат стаено икс боксот. Башка и адаптерот НАД конзолата. ИДИОТИ .
провери на pazar3.com.mkНекој да не шитка PS3 20GB за ептен ефтини пари?
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=674120Некој да не шитка PS3 20GB за ептен ефтини пари?