Во мејлот пишува дека би требало уште да имаат утре-задутре, и дека ќе пратат.Gamespot немаат повеќе кључеви за C&C4 , јас успеав да земам и ја спуштив МоХ на ПС3ката. Сега чекам 21ви, тогаш почнува бетата за овие што немаат ВИП access
Ima uste samo sto najdov, fala ErT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gamespot немаат повеќе кључеви за C&C4 , јас успеав да земам и ја спуштив МоХ на ПС3ката. Сега чекам 21ви, тогаш почнува бетата за овие што немаат ВИП access
Супер, мило ми еIma uste samo sto najdov, fala ErT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima uste samo sto najdov, fala ErT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јас цело време ова го добивам. :cry::cry:Thanks for your interest in the Command & Conquer 4 Open Beta. We're currently limiting the rate at which we're distributing keys, but we've just secured you a place in line. We'll display your key here when we release more keys in the coming days, and we'll be sure to notify you by email as well.
Па и јас сега направив нов акаунт, и истото го добив.Јас цело време ова го добивам. :cry::cry:
Оди на пазар3. Иначе еве имаш линк погоре што го постирав. 15000 денари е преуба цена. Во европа 250гб се преку 300 евра, додека кај нас се преку 21000.Се извинувам за оф топиков, колку пари може да кошта пс3 на старо?