Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Јас имам пробано и функцинира без проблем,го користам за PES 1 vs 1

http://mmsoft.mk/components/com_virtuemart/shop_image/product/Logitec_Rumblepa_4c2309fb2c76f.jpg
мммф... крстот што е у вдлабнат круг не ми се свиѓа... не знам како ќе реагира у игрине со тепање (MK, UMvsC, KoF 13)...? Што пари е иначе и кај го зема?
Ја мислев да земам конектор за пс2 џојстик мислам дека имаше таков оној у Буњаковец ама па
гледам сега на Јутуб викаат за некои игри дека уопште не реагирал...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
2.106
мммф... крстот што е у вдлабнат круг не ми се свиѓа... не знам како ќе реагира у игрине со тепање (MK, UMvsC, KoF 13)...? Што пари е иначе и кај го зема?
Ја мислев да земам конектор за пс2 џојстик мислам дека имаше таков оној у Буњаковец ама па
гледам сега на Јутуб викаат за некои игри дека уопште не реагирал...
Со крстот и јас имам мали проблеми, ама тоа ваљда до навика е.Јас го земав окулу 1200ден. пред 2-3 години од Анкоч

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ме интересира постапката за да префрлиш пиратска на пс3 како треба? Само ја спуштам играта од zamunda/arenabg, па ја ставам на стикче и потоа само на пс3 директно? Или има уште нешто ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.157
Ме интересира постапката за да префрлиш пиратска на пс3 како треба? Само ја спуштам играта од zamunda/arenabg, па ја ставам на стикче и потоа само на пс3 директно? Или има уште нешто ?
Па имаш игри и од 30 гига, за нив си симнуваш filezilla и со лан кабелче го поврзуваш сонито и писито и така ги префрлаш, за останатото има инструкции како да се пушти играта, некад префрлаш и играш, некад освен тоа, плус и некои пкг фајлови инсталираш и eboot фајлот го пастираш во играта, али ова последново можеш и во компјутер да го средиш.
Инаку за играње на игрите треба да си симнеш и Мултиман, точка 3 од подоле линкот што ти е даден, разгледај до душа таму види што имаш а што немаш ставено во сонито.

п.с. За да префрлаш игри со filezilla или некој друг програм треба во сонито да инсталираш blackboxftp или openps3ftp, види под точка 5 тука, за префрлање со filezilla или некој трет програм, следи ги овие инструкции.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Некој случајно да не ја има-продава Call of Duty Modern Warfare?

Член од
24 април 2008
Мислења
10.958
Поени од реакции
12.377
Поевтин е во ПанЕвропа, исто така со хард диск со капацитет од 500 GB, цената му е изедначена со цената со PS3 Slim моделот кој доаѓа со хард диск со помал капацитет, односно со капацитет од 320 GB, па затоа е поисплатлив поради хард дискот со капацитет од 500 GB, но за 19.990 ден. може да се купи PS3 Slim моделот со хард диск со капацитет од 320 GB, но и со PlayStation Move Starter Pack:

PlayStation 3 Super Slim 500GB + FIFA13 = 18990.00 ден.
http://panevropa.com.mk/store/products/view.php?product_id=701

PlayStation 3 Slim 320Gb со гратис пакет MOVE Starter Pack + Sport Champions = 19990.00 ден.
http://panevropa.com.mk/store/products/view.php?product_id=443

PlayStation 3 Slim 320Gb со гратис игра MotorStorm APOCALYPSE = 18990.00 ден.
http://panevropa.com.mk/store/products/view.php?product_id=402

PlayStation 3 Slim 320Gb со гратис игра KILLZONE 3 = 18990.00 ден.
http://panevropa.com.mk/store/products/view.php?product_id=380

Сепак јас повеќе го преферирам PS3 Slim моделот, без разлика дали со или без PlayStation Move, повеќе го преферирам поради автоматскиот механизам за внесување на дискови во конзолата.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Сепак јас повеќе го преферирам PS3 Slim моделот, без разлика дали со или без PlayStation Move, повеќе го преферирам поради автоматскиот механизам за внесување на дискови во конзолата.

I dokolku ti se rasipe nikogas da ne go izvadis diskot XD.... sto pomalce podvizni delovi sto podobro.. i plus 500 GB i ponova igra.

Член од
24 април 2008
Мислења
10.958
Поени од реакции
12.377
I dokolku ti se rasipe nikogas da ne go izvadis diskot XD.... sto pomalce podvizni delovi sto podobro.. i plus 500 GB i ponova igra.
Ако и нема спас на конзолата, јас ќе ја отворам и ќе ја демонтирам, тоа ми е специјалност уште од детство :D (касетофони, аудио системи, видео рекордери, појачала, звучници, компјутери и се и сешто што сум уништил ги демонтирам), ги вадам деловите кои може да ми притребаат и го спасувам тоа што може да се спаси.

Секој со свое мислење, моето мислење е дека хард дискот и поновата игра не ми е доволен мотив за да користам PS3 Super Slim.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Новиот стор многу личи на Windows 8 Store. И Сони почна со метро дизајнот.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
Sepak toa bi gi zasegalo samo tie sto imaat 3.55CFW sto znaci ne e nisto spektakularno I dosega se se igrase so Eboot Fixovite.
Sto e sto tie sto imaat 4.21 / 4.25 OFW? Za nimi sepak treba E3flahser ili pak za uste ponovite modeli na koi Downgrade procedurata ne raboti.....Znaci gola voda...Tie sto imaat piraterija ke prodolzat da imaat tie sto nemozat nema ni da imaat Nikad!

E da...Imam PS3 sto moze da se downgrade-uva...Koj saka da go trampa za PS3 sto ne moze povelete :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.157
Едно огромно освежување на темава:
Rogero PS3 CEX CFW 4.21 released!!!

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Oва ич не ми е јасно, што е финтава ? Jedah можеш на кратко да објасниш, ако имаш време ?
Ја инако имам 3.55 firmware ( класичен jailbreak, толку, ништо повеќе ), би имал некоја привилегија плус ко пират или јок ?

п.с. Го среди некој кариера-модот на фивата ? кај мене фризнуваше али имам уште едно решение плус да пробам со пкг фајлот.
1. Install UP0001-BLES01676_00-HDDFIFA13.pkg file on your PS3.
2. Open file manager on PS3 and copy content of FIFA USRDIR [without EBOOT.BIN, CardsDLLzf.sprx, datax.big.sdat,dlc folder] into /hdd0/game/YourFIFAFolderName/USRDIR/.
3. Run any game in multiman. [tournament not freeze]
4. Launch FIFA 13 game from XMB icon.

Only CFW 3.55

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
So CFW 4.21 nema potreba da se drapash vaka.
п.с. Го среди некој кариера-модот на фивата ? кај мене фризнуваше али имам уште едно решение плус да пробам со пкг фајлот.
1. Install UP0001-BLES01676_00-HDDFIFA13.pkg file on your PS3.
2. Open file manager on PS3 and copy content of FIFA USRDIR [without EBOOT.BIN, CardsDLLzf.sprx, datax.big.sdat,dlc folder] into /hdd0/game/YourFIFAFolderName/USRDIR/.
3. Run any game in multiman. [tournament not freeze]
4. Launch FIFA 13 game from XMB icon.
Ke bide "Snimaj - igraj!!!"
CFW 4.21 e benefit za site igri koi baraat FW 3.55+ i za koi se potrebni Fixovi i patchevi za da rabotat na 3.55 CFW
So noviot CFW nema da bide potrebno nisto od toa.
Sepak ova gi zasega samo postoeckite korisnici na konzoli so 3.55 CFW
Ostanatite so OFW pogolem od 3.55 ke treba da pravat downgrade so e3flasher koj voopsto ne e ednostaven i ovde go naplakaat po 40-50 eura.
Za korisnicite na PS3 3000 modelite i novite Super Slim 4000, mozat samo da se slikaat koga e vo prasanje piraterija. Za nimi kupuvanje orginali im e edina opcija.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
decki bev kaj eden prijatel ,ima ps3,nikako ne mozevme da napraime toa dzojsticite se na analogno mu se komandite na dvizenje,kaj treba da se vleze da se stelne da raborat i kopcinjata,probavme vo option neso ali ne biva,fala vi odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom