- Член од
- 22 октомври 2012
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
da ne znaj nekoj kaj se prodavat igri vo prilep orginal
Uste be ne kupi component cable...Да не знае некој каде може да се најде неисправен пс3 слим или само матична од него
Купив ама сакам да го средам и ова некако шубе ми е така да ми стоиUste be ne kupi component cable...
Да сеа за сеа така, ама проверувам од време на време да не налета некоја,иначе на ebay ги има ама не испорачуваат кај нас.Ne se sreduva toa...Ploca ne naogas taka lesno...Teraj so Component, slikata e ista.
Site Fat modeli so FW do 4.30Да не знае некој за кој софтвеер може да се направи Џаилбрејк?
На која игра тоа?decki bev kaj eden prijatel ,ima ps3,nikako ne mozevme da napraime toa dzojsticite se na analogno mu se komandite na dvizenje,kaj treba da se vleze da se stelne da raborat i kopcinjata,probavme vo option neso ali ne biva,fala vi odnapred
Може линк до инстукциите како да се хакне 4.30. Не сум во тек веќе со информациите.Да сеа за сеа така, ама проверувам од време на време да не налета некоја,иначе на ebay ги има ама не испорачуваат кај нас.
Е сега ме пооди, немам појма некој друг член ќе ти објасни.Може линк до инстукциите како да се хакне 4.30. Не сум во тек веќе со информациите.
So e3flasher se pravi. Ti go otvaraat PS3to i stavaat eden aparat koj go brise FW direktno od chip i posle se stava 3.55 CFW. Prasaj vo Bunjakovec ili IDC sigurno nekoj od nimi ja vrsi taa rabota.Може линк до инстукциите како да се хакне 4.30. Не сум во тек веќе со информациите.