Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште што ќе направи девојкава за слава? :uvo:Декемвриското издание Миа Бекстејџ :р
![]()
Ја го симнав ноемвриското издание и внатре има некои анонимни шо се разголени апла, ваљда и во првото има внатре за разлика од каролинчето.Кога еден маж ќе земе машко списание во рука треба да му се дигне курот дури градите да го здоболат од шо му е оптегнат! Значи плејбој е списание за доведување во прв план на женските облини/атрибути....газ,цицка,муцка,пичка.....А не е списание за внатрешна убавина и лично ниво на интелектуалност! Еден ако има шо ќе го отвори македонскиот плејбој и ќе си го издрка онака пошетно на Куролина,од мене ќе добие гратис пушење онака со шљакање,шо би рекол батката што сака МОМЕНТАЛНО да ја кара Слаѓана у шупак! :smir:
Уште што ќе направи девојкава за слава? :uvo:
Па не треба нешо ептен да напраиш во МК 
Дај пушти ми по ПП линк4е за даунлоад,белким ќе ја препознаам таа анонимната,од кај да знам можда комшика ми еЈа го симнав ноемвриското издание и внатре има некои анонимни шо се разголени апла, ваљда и во првото има внатре за разлика од каролинчето.
)))Дај пушти ми по ПП линк4е за даунлоад,белким ќе ја препознаам таа анонимната,од кај да знам можда комшика ми е)))