Playboy во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Eddie_rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Декемвриското издание Миа Бекстејџ :р

Naslovna%20PLAYBOY%20508.jpg

Првиот број, со сесијата на Каролина -облечена во на баба и мидерот до пупак, ми ја уби желбата да купувам било што, што во насловот има комбинација на Playboy и Македонија.

Искрено, на плажа на Охридско езеро или летно време навечер во Скопје можете да се изнагледате и поубави и поразголени и што е најважно, посекси девојки од Каролина. Тажно.

Кога еден маж ќе земе машко списание во рука треба да му се дигне курот дури градите да го здоболат од шо му е оптегнат! Значи плејбој е списание за доведување во прв план на женските облини/атрибути....газ,цицка,муцка,пичка.....А не е списание за внатрешна убавина и лично ниво на интелектуалност! Еден ако има шо ќе го отвори македонскиот плејбој и ќе си го издрка онака пошетно на Куролина,од мене ќе добие гратис пушење онака со шљакање,шо би рекол батката што сака МОМЕНТАЛНО да ја кара Слаѓана у шупак! :smir:

Кога еден маж ќе земе машко списание во рука треба да му се дигне курот дури градите да го здоболат од шо му е оптегнат! Значи плејбој е списание за доведување во прв план на женските облини/атрибути....газ,цицка,муцка,пичка.....А не е списание за внатрешна убавина и лично ниво на интелектуалност! Еден ако има шо ќе го отвори македонскиот плејбој и ќе си го издрка онака пошетно на Куролина,од мене ќе добие гратис пушење онака со шљакање,шо би рекол батката што сака МОМЕНТАЛНО да ја кара Слаѓана у шупак! :smir:
Ја го симнав ноемвриското издание и внатре има некои анонимни шо се разголени апла, ваљда и во првото има внатре за разлика од каролинчето.

Уште што ќе направи девојкава за слава? :uvo:

Работи на случајот девојката :) Па не треба нешо ептен да напраиш во МК :)

Ја го симнав ноемвриското издание и внатре има некои анонимни шо се разголени апла, ваљда и во првото има внатре за разлика од каролинчето.
Дај пушти ми по ПП линк4е за даунлоад,белким ќе ја препознаам таа анонимната,од кај да знам можда комшика ми е :))))

Ноемвриското издание на Плејбој има одлично интервју со Милчо Манчевски и една дебилно идиотска колумна на Тони Михајловски. :toe:

Александра Накова ВЛАДЕЕ!!!!
7B715EBBDEB3EC4782574AF6D8D83063.jpg

Првата македонка што позирала без гаќички.
Во јануарскиот број на Плејбој.

А сега интервјуто во ВЕСТ.

МАНЕКЕНКАТА АЛЕКСАНДРА НАКОВА, СТУДЕНТ ПО КРИМИНАЛИСТИКА СО НОВОГОДИШНА ПОРАКА
Ќе апсам криминалци!
"Нека се пазат криминалците во 2011 година од мене", порачува Александра.

"Знам дека со помош на мојата идна професија ќе можам да им помогнам на луѓето во борбата против корупцијата. Мора да се стори нешто по тоа прашање, бидејќи во државата веќе има премногу криминал што треба сериозно да се истражува. Дрога, проституција, корупција на секој чекор. Има премногу нечесни луѓе, а тоа многу ми смета. Се надевам дека во Новата година многу криминалци ќе се најдат зад решетки. Сигурна сум во своите способности и знам дека како детектив ќе можам да придонесам многу од работите да се изменат на подобро. Често пешачам, кога можам одам на логорување, а омилено хоби ми е пукање со пиштоли на стрелиште, во што сум навистина многу добра! Па криминалци, пазете се од мене во Новата 2011 година", вели Накова.
Александра е и голем љубител на животните и како заштитно лице на здружението за заштита на животните Анима Мунди планира да формира Полиција за животни.
"Анимал Полис секаде во светот е многу позната. Според мене, секој кој што ќе повреди невино животно треба да одговара пред законот. Сеуште сум згрозена од сликите на убиени животни низ Скопје кои што неодамна беа објавени во медиумите и строго ги осудувам сторителите. Дома имам сибирска хаска, а сакам да земам уште едно кученце од оние кои што се нудат за вдомување. Се надевам дека многумина ќе одлучат како новогодишен подарок да подарат маченце или кученце, ни изјави Александра.
Александра која што е родум од Гевгелија веќе седум години активно се занимава со моделство и околу шест години беше дел од модното студио Црнокрак. Денес нејзин менаџер е Роберт Граматиков.
В. Клинчарова

aleksplej1.jpg

aleksplej2.jpg

oваа за вест гола се сликаше, а не ли за плејбој, ајт наздравје нека и е :tv:

Календарот со неа е?

Фотката кога е баба мразица не знам кога и како е правена, најверојатно е за Вест правена порано, па ја искористија за да пуштат инфо за Плејбој.
Во календарот се плејбој девојките од американскиот Плејбој од лани.

Ја имам одамна видено Накова на фб, а ја имам гледано и низ дискотекиве. Искрено во фаца ми е многу грда, ама има топ телце, кое како што имам видено не се срами да го покаже.:)

Како и да е, неколкуте најавни слики изгледаат супер. Тоа е тоа што се бара од Плејбој барем според мене. Разголеност, но не да биде невкусно, туку уметнички и да има доволна доза на еротика во сето тоа. Се гледа дека знае како да го направи тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom