Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште што ќе направи девојкава за слава? :uvo:Декемвриското издание Миа Бекстејџ :р
![]()
Ја го симнав ноемвриското издание и внатре има некои анонимни шо се разголени апла, ваљда и во првото има внатре за разлика од каролинчето.Кога еден маж ќе земе машко списание во рука треба да му се дигне курот дури градите да го здоболат од шо му е оптегнат! Значи плејбој е списание за доведување во прв план на женските облини/атрибути....газ,цицка,муцка,пичка.....А не е списание за внатрешна убавина и лично ниво на интелектуалност! Еден ако има шо ќе го отвори македонскиот плејбој и ќе си го издрка онака пошетно на Куролина,од мене ќе добие гратис пушење онака со шљакање,шо би рекол батката што сака МОМЕНТАЛНО да ја кара Слаѓана у шупак! :smir:
Уште што ќе направи девојкава за слава? :uvo:
Дај пушти ми по ПП линк4е за даунлоад,белким ќе ја препознаам таа анонимната,од кај да знам можда комшика ми еЈа го симнав ноемвриското издание и внатре има некои анонимни шо се разголени апла, ваљда и во првото има внатре за разлика од каролинчето.
Дај пушти ми по ПП линк4е за даунлоад,белким ќе ја препознаам таа анонимната,од кај да знам можда комшика ми е)))