PES 2013

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Дали на некој му се има случено, кога сака да пушти зачувана игра да неможи да го стори истото т.е. да му излегва save data corrupt или нешто така слично. Истото ми се случи и на become a legend и на master league. Ако знај некој соодветно решение нека ме извести

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
дечки, да не знае некој како онлајн може да се изигра играва ?! сакаме со едно другарче да се гмечиме, ама у различни градови сме... а пробав не ми дозволуваше... некој со некаква помош?

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
дечки, да не знае некој како онлајн може да се изигра играва ?! сакаме со едно другарче да се гмечиме, ама у различни градови сме... а пробав не ми дозволуваше... некој со некаква помош?
Kolku so znam jas mora da ja imas originalnata verzija

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
мислиш без патч или како да се најде оргинална верзија ако не е до тоа......
Оринална верзија, да си ја купиш. Ланската у Нико мислам беше 2000(ако не сум измешал нешто) денари, а оваа неам појма колку е. Би требало слична цена да имаат. Ја купуеш, па се регистрираш, код ставаш. Мислам ваква е процедурата.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ако ставам друг пач наместо овој што го имам ќе можам да си го играм истиот сејв на Мастер лига ?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Дај некој ако ги има тие кодовите што требаат за да ја инсталирам,да ми ги каже,неможам нигде да ги најдам.:)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
како да го исклучам ауто сејвот во мастер лига ?
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 22:08 ---
Дај некој ако ги има тие кодовите што требаат за да ја инсталирам,да ми ги каже,неможам нигде да ги најдам.:)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ја инсталирав,и на крај одам play за да ја пуштам и ми вика,пробај со оригинално CD,и не се пали играта.

Некое чаре за ова?

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ја инсталирав,и на крај одам play за да ја пуштам и ми вика,пробај со оригинално CD,и не се пали играта.

Некое чаре за ова?
Го немаш кракот ставено,стави го кракот и ќе си работи играта.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
хахахаха не е сложена, сигурно за прв пат ја симнуваш и ја играш оваа игра ...
Што знам,на прв поглед така ми делуваше.

А последна ПЕС што ја имам играно беше 2010,до пред една година ја играв.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom