М
Мартин`
Гостин
Има некој торент за пачевиве што се ставани на форумов на предходните постови ? Оти ако немаш премиум акаунт само 1 линк на еден саат можеш да симињаш па да не чекам толку ..
И јас истово сакав да го прашам..Има некој торент за пачевиве што се ставани на форумов на предходните постови ? Оти ако немаш премиум акаунт само 1 линк на еден саат можеш да симињаш па да не чекам толку ..
Има барајте на thepiratebayИма некој торент за пачевиве што се ставани на форумов на предходните постови ? Оти ако немаш премиум акаунт само 1 линк на еден саат можеш да симињаш па да не чекам толку ..
Пошто не ја следам темава...кажи ми само дали се лиценцирани тимовите, дали се средени трансферите и дали пачот содржи HD текстури?Qpes пачот е Аwesomee.Веќе почнав да ја играм со новиот пач,кој што каде каде се пореални оценките и мислам дека малце има и промена во гемплејот.Можеби е минимална но како подобреан ми изгледаше од оригиналната шит верзија.
Средени се, ама голманите на пачов гулаби бркаат, не бранатПошто не ја следам темава...кажи ми само дали се лиценцирани тимовите, дали се средени трансферите и дали пачот содржи HD текстури?
Фала однапред.
Не знам што ви се случува но баш интересна ми е Мастер Лигата!И заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место .Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа.Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.
Ставам пес едит 2.0 пач,све нормално се инсталируе и после ка влагам у игра нема никаква промена..wtf?