PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Kako se napraveni Bayern dali se napraveni kako sto treba ili povtorno se sranje kako na 2012 , sakam da si ja zemam originalnata pa da ne davam dzabe pari i da se razocaram , vo 2012 Juve i Milan , Man Utd i nekoi drugi ekipi bea podobri napraveni od Bayern a ne ni stasaa do 1/4 finale liga na sampioni , Bayern na sekoj 2 godini e sampion vo Bundes i stignuva minimum do 1/2 finale a na glupata PES gi imaat napraveno kako Bilbao ...
eve tuka imas za site igraci

http://pesdb.net/pes2013/index.php?sort=Overall_rating&order=d

i ne e se koj tim do kaj ke stasa, nekad treba i sreka da ti se pagaat poslabi ekipi, pa i sreka u igra stativi ova o a

Modric > od Ozil :) ... Handanovic > Neuer , Lahm poslab od Armero od Udinese , epa ne davam denar za ovaa skapanica , ke vidam valjda FIFA ke bide malku porealna vo otcenuvanjeto na igracite . Ebate kosookite glupaci !
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 18:08 ---
Thomas Muller 76 skill pa neka se obesat site pod itno ! Juve e napraven pokvaliteten tim od Bayern OMG OMG OMG OMG !!!!!!!!!!!!!! Ja nema nitu Borusia Dortmund c c c c c c c kolku samo ke se zaebev ako plusnev 50 evra sva srekja me premrze ama imalo gospod ke ispocrkav so nervite !

Modric > od Ozil :) ... Handanovic > Neuer , Lahm poslab od Armero od Udinese , epa ne davam denar za ovaa skapanica , ke vidam valjda FIFA ke bide malku porealna vo otcenuvanjeto na igracite . Ebate kosookite glupaci !
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 18:08 ---
Thomas Muller 76 skill pa neka se obesat site pod itno ! Juve e napraven pokvaliteten tim od Bayern OMG OMG OMG OMG !!!!!!!!!!!!!! Ja nema nitu Borusia Dortmund c c c c c c c kolku samo ke se zaebev ako plusnev 50 evra sva srekja me premrze ama imalo gospod ke ispocrkav so nervite !
Постои ПЕСЕДИТ пач што ја додава Бундес лигата. Само оценките се тие, не се реални, Армеро е подобар од Киелини, од Руни и Бејл.

kako uspevate da sporedite lev bek so napagac i so centralen bek:cuc:

Kako se napraveni Bayern dali se napraveni kako sto treba ili povtorno se sranje kako na 2012 , sakam da si ja zemam originalnata pa da ne davam dzabe pari i da se razocaram , vo 2012 Juve i Milan , Man Utd i nekoi drugi ekipi bea podobri napraveni od Bayern a ne ni stasaa do 1/4 finale liga na sampioni , Bayern na sekoj 2 godini e sampion vo Bundes i stignuva minimum do 1/2 finale a na glupata PES gi imaat napraveno kako Bilbao ...

Лани Челзи освоија ЛШ, па не значи дека беа и се подобри од Барса и Реал. Не мора да значи дека ако некоја екипа стигнала до подалеку во некое натпреварување е подобра од многу други.
Лани Реал и Баерн стигнаа до полуфинале затоа што имаа многу полесни противници од други екипи. Апоел, ЦСКА, Марсеј и Базел. Посериозен тест имаа меѓусебно во 1/2 и подобар беше Баерн. Челзи имаше релативно потешки противници, но пак не се некои којзнае колку јаки.
И Конами малце ебаваат со оцените, ама јбг, од секогаш било така.

ај ако може некој линкче нека ми прати во порака од пач каде се средени играчите и да е без багови
пс. да не има испаднато со втора лига англија пач ? или рано е

abe daj nekoj neka pomognit, nzn dali vi prajt vas taka problem ama ko ke ukljucam Game Plan mi izlegvit od igrava... help?

Ни еден пач не работи кај мене :(
- QPES и PESEDIT .... не работат кај мене... Помош :unsure:

Абе луѓе...инсталирав Песедит 2.2 и пуштам мастер лига, се исклучува играва.Што е проблемот знае некој?

Дали некој може да ми каже во што е проблемот. Кога ќе влезам во играта и почнам да играм пример Exibiton Match ми исклучвит???
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 15:51 ---
abe daj nekoj neka pomognit, nzn dali vi prajt vas taka problem ama ko ke ukljucam Game Plan mi izlegvit od igrava... help?

Isto i mene mi se slucvit ne znam sto e problemot se nadevam deka nekoj ke mi pomogne....pozzz

Дали некој може да ми каже во што е проблемот. Кога ќе влезам во играта и почнам да играм пример Exibiton Match ми исклучвит???
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 15:51 ---

Isto i mene mi se slucvit ne znam sto e problemot se nadevam deka nekoj ke mi pomogne....pozzz
Пробај смени го драјверот за графичката од официјалната страна на производителот[ако е лаптоп] или пробај со постар драјвер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom