PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Пач со последните трансфери? Погба ми го нема во Јуве, мислам дека 1,1 пачот ми е инсталиран

Нешто да го тргнам блурот има?
Иначе за оние коишто играат мастер лига кажете со кој тим сте, која сезона, кои фудбалери ви се во тим и како се развиваат. Јас играм со Атлетик Билбао, сум 5та сезона и имам освоено Лига Шампиони, Примера Дивизион, Лига Европа и Купот на Шпанија :)

Нешто да го тргнам блурот има?
Иначе за оние коишто играат мастер лига кажете со кој тим сте, која сезона, кои фудбалери ви се во тим и како се развиваат. Јас играм со Атлетик Билбао, сум 5та сезона и имам освоено Лига Шампиони, Примера Дивизион, Лига Европа и Купот на Шпанија :)
Сега почнав со Вест Хем .. и да ти кажам сум задоволен од Jarvis вака мислам беше и го купив Jefren од спортинг исто е добар ..

Сега почнав со Вест Хем .. и да ти кажам сум задоволен од Jarvis вака мислам беше и го купив Jefren од спортинг исто е добар ..
Муниаин кај мене се разви доста добро, исто и Наинголан од Каљари (101)

Зошто вака ми прави секогаш ?
Секогаш кога и да играм на средина од натпреварот почне играта да сецка а пред тоа не сецка и одеднаш почне така да прави, што е проблемот ?

abe daj nekoj neka pomognit, nzn dali vi prajt vas taka problem ama ko ke ukljucam Game Plan mi izlegvit od igrava... help?

Зошто вака ми прави секогаш ?
Секогаш кога и да играм на средина од натпреварот почне играта да сецка а пред тоа не сецка и одеднаш почне така да прави, што е проблемот ?
Да не ти е со прашина компјутерот или при крај пастата на процесорите. Кај мене така не само што сецкаше туку и се исклучуваше сред игра.

вака имам проблем со играва и ваљда ке може да ми помогнете некако:D пуштам со рачка да играм против другар се ми пушта како што треба. Е сеа почнува утакмицава и по некое време рачката се исклучува, односно не е функционална. И кога ке пуштам она select contoller ми ја дава само тастатурата.Прашувам зошто истото го прави и кај другар ми на лап топ, па ако има некое решение кажете:D

Луѓе, ај помош малку.

Значи, досега немам инсталирано никаков пач, играв без пачови ама ми се скурчи сеа, Норт Лондон глупости.

Го спуштив http://pesedit.com/forums/showthread.php?13574-PESEdit-com-2013-Patch-1-0-Released!-20-09-12 овој пач, ама откако ќе го инсталирам, не ми се пушта играта.

Е сеа, ако може да ми даде некој од вас пач каде што ги има сите фудбалери, трансферите се средени а имињата на тимовите и амблемите исто така.

Фала однапред :)

Инсталирај пaч од Pesedit 2.0 или поновите 2.1/2.2, на таа страна/форум можеш да ги најдеш, во нив сите трансфери се напревени. Јас го имам инсталирано Pesedit 2.0 и 2.0.1 фиксот и е ок, се како што треба :)

Луѓе, ај помош малку.

Значи, досега немам инсталирано никаков пач, играв без пачови ама ми се скурчи сеа, Норт Лондон глупости.

Го спуштив http://pesedit.com/forums/showthread.php?13574-PESEdit-com-2013-Patch-1-0-Released!-20-09-12 овој пач, ама откако ќе го инсталирам, не ми се пушта играта.

Е сеа, ако може да ми даде некој од вас пач каде што ги има сите фудбалери, трансферите се средени а имињата на тимовите и амблемите исто така.

Фала однапред :)
QPES v2.2. Добар пач. Таму ги имаш сите трансфери точни и се е средено како што сакаш

Kako se napraveni Bayern dali se napraveni kako sto treba ili povtorno se sranje kako na 2012 , sakam da si ja zemam originalnata pa da ne davam dzabe pari i da se razocaram , vo 2012 Juve i Milan , Man Utd i nekoi drugi ekipi bea podobri napraveni od Bayern a ne ni stasaa do 1/4 finale liga na sampioni , Bayern na sekoj 2 godini e sampion vo Bundes i stignuva minimum do 1/2 finale a na glupata PES gi imaat napraveno kako Bilbao ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom