PES 2013

М

Мартин`

Гостин
Има некој торент за пачевиве што се ставани на форумов на предходните постови ? Оти ако немаш премиум акаунт само 1 линк на еден саат можеш да симињаш па да не чекам толку ..

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Има некој торент за пачевиве што се ставани на форумов на предходните постови ? Оти ако немаш премиум акаунт само 1 линк на еден саат можеш да симињаш па да не чекам толку ..
И јас истово сакав да го прашам..

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Има барајте на thepiratebay :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Абе, нема некој пач со репрезентации?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пробај со исклучен антивирус.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.415
Qpes пачот е Аwesomee.Веќе почнав да ја играм со новиот пач,кој што каде каде се пореални оценките и мислам дека малце има и промена во гемплејот.Можеби е минимална но како подобреан ми изгледаше од оригиналната шит верзија.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Qpes пачот е Аwesomee.Веќе почнав да ја играм со новиот пач,кој што каде каде се пореални оценките и мислам дека малце има и промена во гемплејот.Можеби е минимална но како подобреан ми изгледаше од оригиналната шит верзија.
Пошто не ја следам темава...кажи ми само дали се лиценцирани тимовите, дали се средени трансферите и дали пачот содржи HD текстури?
Фала однапред.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Пошто не ја следам темава...кажи ми само дали се лиценцирани тимовите, дали се средени трансферите и дали пачот содржи HD текстури?
Фала однапред.
Средени се, ама голманите на пачов гулаби бркаат, не бранат :facepalm:

С

сашенко

Гостин
Не ми ја пушта пес, немам кај да пишам не најдов тема за проблеми со игри. Стандард си ја пуштам и не ми ја отвора. Пуштам втор пат, вика already running и во процеси е активна ама не ми ја пушта играта :confused:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.415
И заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место :eek::eek:.Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа(n).Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
И заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место :eek::eek:.Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа(n).Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.
Не знам што ви се случува но баш интересна ми е Мастер Лигата!

Најново почнав со Рома да играм, првата сезона 3-то место, изгубив на полуфинале на купот, исто така изгубив на полуфинале на ЛЕ.
Во втората сезона водам мртва трка со Јувентус, на полусезона изедначени сме со бодовите.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Има ли пач со втора лига англија и средени дресови
ако знаете пуштете ми линк во П.П.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Ставам пес едит 2.0 пач,све нормално се инсталируе и после ка влагам у игра нема никаква промена..wtf?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ставам пес едит 2.0 пач,све нормално се инсталируе и после ка влагам у игра нема никаква промена..wtf?

Стартувај ја играта преку селекторот. На фолдерот кај што ти е инсталирана играта ќе кликнеш на селекторот и од таму ќе ја стартуваш играта.

Kajgana Shop

На врв Bottom