- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 30
Изборот е твој...
- Продолжувам со 12-ката со PES 2012 SMoKE Patch BLACK 4.8 .... да не има понов за 12-кава ?
Изборот е твој...
Контролите можеш да си ги смениш многу нормално ко на секоја игра... Графика можеш да си ја наместиш да ти биде ко шо сакаш, Гемплеј баш е подобрен за разлика од предходните ферзии... Фифа 13 има доста промени што ја прави играта доста популарно...Додека Пес 2013 личи на копија од 2012 и нема нешо посебно нови работи..Значи она нешто што се вика ФИФА 13 е најретардираната игра што сум ја инсталирал. Па како е можно бе да тврдат дека е подобра од PES. PES 2013 не е којзнае што, ама ова е невидено срање. Не вреди ни да објаснувам зошто. Само ќе кажам "Графика" , Гејмплеј, Интерфејс(контроли, мениа и тн.) се на се
Така е по дифолт. Со текот на играње ќе ти се отвараат нови копачки кој ќе можеш да ги купиш и да ги дадеш на кој играч сакаш.Што е ова бе, почнав мастер лига и сите копачки се изгубија? Прај кај вас така? Сите играчи и од моја и од други тимови имаат од тие ружните ПЕС црни копачки.
probaj krakot staj go pakДа не го има некој снимено QPES(поранешен PSD) пачот? последниве две верзии(2.0; 2.1) ми прават проблеми. Ги снимив и играта си работи нормално, но после некој ден не се покрева воопшто. Ништо не се дешава. Ако ја пуштам пак, ми вика дека играта е пуштена. У процеси ја има, ама вака не. Нонстоп ќе треба да правам реинстал на пачот.