PES 2013

С

сашенко

Гостин
Пач со последните трансфери? Погба ми го нема во Јуве, мислам дека 1,1 пачот ми е инсталиран

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Нешто да го тргнам блурот има?
Иначе за оние коишто играат мастер лига кажете со кој тим сте, која сезона, кои фудбалери ви се во тим и како се развиваат. Јас играм со Атлетик Билбао, сум 5та сезона и имам освоено Лига Шампиони, Примера Дивизион, Лига Европа и Купот на Шпанија :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Нешто да го тргнам блурот има?
Иначе за оние коишто играат мастер лига кажете со кој тим сте, која сезона, кои фудбалери ви се во тим и како се развиваат. Јас играм со Атлетик Билбао, сум 5та сезона и имам освоено Лига Шампиони, Примера Дивизион, Лига Европа и Купот на Шпанија :)
Сега почнав со Вест Хем .. и да ти кажам сум задоволен од Jarvis вака мислам беше и го купив Jefren од спортинг исто е добар ..

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сега почнав со Вест Хем .. и да ти кажам сум задоволен од Jarvis вака мислам беше и го купив Jefren од спортинг исто е добар ..
Муниаин кај мене се разви доста добро, исто и Наинголан од Каљари (101)

М

Мартин^

Гостин
Зошто вака ми прави секогаш ?
Секогаш кога и да играм на средина од натпреварот почне играта да сецка а пред тоа не сецка и одеднаш почне така да прави, што е проблемот ?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
abe daj nekoj neka pomognit, nzn dali vi prajt vas taka problem ama ko ke ukljucam Game Plan mi izlegvit od igrava... help?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Зошто вака ми прави секогаш ?
Секогаш кога и да играм на средина од натпреварот почне играта да сецка а пред тоа не сецка и одеднаш почне така да прави, што е проблемот ?
Да не ти е со прашина компјутерот или при крај пастата на процесорите. Кај мене така не само што сецкаше туку и се исклучуваше сред игра.

Член од
27 октомври 2012
Мислења
10
Поени од реакции
2
вака имам проблем со играва и ваљда ке може да ми помогнете некако:D пуштам со рачка да играм против другар се ми пушта како што треба. Е сеа почнува утакмицава и по некое време рачката се исклучува, односно не е функционална. И кога ке пуштам она select contoller ми ја дава само тастатурата.Прашувам зошто истото го прави и кај другар ми на лап топ, па ако има некое решение кажете:D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Луѓе, ај помош малку.

Значи, досега немам инсталирано никаков пач, играв без пачови ама ми се скурчи сеа, Норт Лондон глупости.

Го спуштив http://pesedit.com/forums/showthread.php?13574-PESEdit-com-2013-Patch-1-0-Released!-20-09-12 овој пач, ама откако ќе го инсталирам, не ми се пушта играта.

Е сеа, ако може да ми даде некој од вас пач каде што ги има сите фудбалери, трансферите се средени а имињата на тимовите и амблемите исто така.

Фала однапред :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Инсталирај пaч од Pesedit 2.0 или поновите 2.1/2.2, на таа страна/форум можеш да ги најдеш, во нив сите трансфери се напревени. Јас го имам инсталирано Pesedit 2.0 и 2.0.1 фиксот и е ок, се како што треба :)

М

Мартин^

Гостин
Луѓе, ај помош малку.

Значи, досега немам инсталирано никаков пач, играв без пачови ама ми се скурчи сеа, Норт Лондон глупости.

Го спуштив http://pesedit.com/forums/showthread.php?13574-PESEdit-com-2013-Patch-1-0-Released!-20-09-12 овој пач, ама откако ќе го инсталирам, не ми се пушта играта.

Е сеа, ако може да ми даде некој од вас пач каде што ги има сите фудбалери, трансферите се средени а имињата на тимовите и амблемите исто така.

Фала однапред :)
QPES v2.2. Добар пач. Таму ги имаш сите трансфери точни и се е средено како што сакаш

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Kako se napraveni Bayern dali se napraveni kako sto treba ili povtorno se sranje kako na 2012 , sakam da si ja zemam originalnata pa da ne davam dzabe pari i da se razocaram , vo 2012 Juve i Milan , Man Utd i nekoi drugi ekipi bea podobri napraveni od Bayern a ne ni stasaa do 1/4 finale liga na sampioni , Bayern na sekoj 2 godini e sampion vo Bundes i stignuva minimum do 1/2 finale a na glupata PES gi imaat napraveno kako Bilbao ...

Kajgana Shop

На врв Bottom