PES 2013

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Kilava, toa e blag zbor. Tinje nevideno e, jes da ima prednost toa sto ima mnogu poise igraci od PES i sve e licencirano ali gameplay-ot, se nemav izvadeno od takt od damna dodeka ja igrav FIFA 13. Brzina vo minus, podavanje ako go pogodis ako ne tolku, mizerija.

Од пола партија комплетно ја увиде и ја оцени? :eek:

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Неќе и така ..... :unsure:
Јас користам Windows 7 64-bit-ен и го имам иситот проблем , пробај после секое вклучување на компијутерот прво инсталирај го пачот па стави го кракот па вклучи ја играта кај мене така работи , мислам дека истиот проблем го имаш и ти , пиши дали си средил ваљда и други го имаат истиот проблем :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Неќе.... :place: - Ту како се нервирам ! :facepalm:
- А каде можам да најдам да играм Комплетна лига. Како на 12-ката.
- Оваа е малце измешана или ? :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.637
Поени од реакции
88.305
За ПС2 уште никаде нема :(. Ај ако најдете торент/линк пратете ми преку пп

EDIT

Konami has announced a release date for the PlayStation 2 and PlayStation Portable versions of Pro Evolution Soccer 2013.

The critically-acclaimed footie outing will be released for Sony’s ageing machines on October 25.

Ај у курац...

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Јас користам Windows 7 64-bit-ен и го имам иситот проблем , пробај после секое вклучување на компијутерот прво инсталирај го пачот па стави го кракот па вклучи ја играта кај мене така работи , мислам дека истиот проблем го имаш и ти , пиши дали си средил ваљда и други го имаат истиот проблем :)
....
- Играва има ли Лига/Куп/ЛШ ... 3 во 1 ;)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
DLC или некој пач како се симнува?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Играм со Билбао и го земав Бенаљо за 4-5 милиони евра, на полусезона Милан ми дава 16 и нешто милиони евра но немам адекватна замена а понудава ми стигна на 31 Јануари. Што мислите, да го дадам или не? Исто така Интер ми нуди 15 милиони евра за Љоренте кој му падна оценката од 80 на 78 ?

Kajgana Shop

На врв Bottom