Kilava, toa e blag zbor. Tinje nevideno e, jes da ima prednost toa sto ima mnogu poise igraci od PES i sve e licencirano ali gameplay-ot, se nemav izvadeno od takt od damna dodeka ja igrav FIFA 13. Brzina vo minus, podavanje ako go pogodis ako ne tolku, mizerija.
Kaj procita deka sum izigral pola partija pa sum ja ocenil. Nedela dena ja igrav so minimum 10 utakmici i od toa uvidov genie.Од пола партија комплетно ја увиде и ја оцени?
Јас користам Windows 7 64-bit-ен и го имам иситот проблем , пробај после секое вклучување на компијутерот прво инсталирај го пачот па стави го кракот па вклучи ја играта кај мене така работи , мислам дека истиот проблем го имаш и ти , пиши дали си средил ваљда и други го имаат истиот проблемНеќе и така .....
....Јас користам Windows 7 64-bit-ен и го имам иситот проблем , пробај после секое вклучување на компијутерот прво инсталирај го пачот па стави го кракот па вклучи ја играта кај мене така работи , мислам дека истиот проблем го имаш и ти , пиши дали си средил ваљда и други го имаат истиот проблем
Нормално дека има во Football Life е тоа што го бараш мислам.....
- Играва има ли Лига/Куп/ЛШ ... 3 во 1
Не Мастер Лига .... Имаше обично да играш. Си бираш првенство и играш со посакуван тим.Нормално дека има во Football Life е тоа што го бараш мислам.
Го нема тоа на 13-ката !Не Мастер Лига .... Имаше обично да играш. Си бираш првенство и играш со посакуван тим.
Штета .... Uninstall and remove gameГо нема тоа на 13-ката !
Изборот е твој...Штета .... Uninstall and remove game
ako prasuvas za oficijalen odi kaj glavnoto meni vo information >data pack update taka nesto pisuvaseDLC или некој пач како се симнува?