PES 2013

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Значи она нешто што се вика ФИФА 13 е најретардираната игра што сум ја инсталирал. Па како е можно бе да тврдат дека е подобра од PES. PES 2013 не е којзнае што, ама ова е невидено срање. Не вреди ни да објаснувам зошто. Само ќе кажам "Графика" :eek:, Гејмплеј:place:, Интерфејс(контроли, мениа и тн.) :confused: се на се :гомце:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Значи она нешто што се вика ФИФА 13 е најретардираната игра што сум ја инсталирал. Па како е можно бе да тврдат дека е подобра од PES. PES 2013 не е којзнае што, ама ова е невидено срање. Не вреди ни да објаснувам зошто. Само ќе кажам "Графика" :eek:, Гејмплеј:place:, Интерфејс(контроли, мениа и тн.) :confused: се на се :гомце:
Контролите можеш да си ги смениш многу нормално ко на секоја игра... Графика можеш да си ја наместиш да ти биде ко шо сакаш, Гемплеј баш е подобрен за разлика од предходните ферзии... Фифа 13 има доста промени што ја прави играта доста популарно...Додека Пес 2013 личи на копија од 2012 и нема нешо посебно нови работи..

М

Мартин^

Гостин
Најдобра црта според вас која е ?
Црта-(Manual Pass) Јас обично играм со 4 црти вие ? Како е најдобро односно како е најреално ?

Член од
31 март 2009
Мислења
57
Поени од реакции
3
Момци ајде малку помош ако може кога ја инсталирам играта ми го појавува ова Error 1309.C:\Users\Windows\Appdata\LocalTemp\$PowerIso$\Programfiles\Konami\ProevolutionSoccer 2013\img\dt0a.img

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Некој во пп да ми прати линк од кај да ја симнам ако ја има цела игра .

Член од
19 јули 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Пес 13 е супер игрица само со ова офсајдоф ме отекоа...тоа е само грдо од цела игра многу офсајд судат

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Што е ова бе, почнав мастер лига и сите копачки се изгубија? Прај кај вас така? Сите играчи и од моја и од други тимови имаат од тие ружните ПЕС црни копачки.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Што е ова бе, почнав мастер лига и сите копачки се изгубија? Прај кај вас така? Сите играчи и од моја и од други тимови имаат од тие ружните ПЕС црни копачки.
Така е по дифолт. Со текот на играње ќе ти се отвараат нови копачки кој ќе можеш да ги купиш и да ги дадеш на кој играч сакаш.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Да не го има некој снимено QPES(поранешен PSD) пачот? последниве две верзии(2.0; 2.1) ми прават проблеми. Ги снимив и играта си работи нормално, но после некој ден не се покрева воопшто. Ништо не се дешава. Ако ја пуштам пак, ми вика дека играта е пуштена. У процеси ја има, ама вака не. Нонстоп ќе треба да правам реинстал на пачот.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Да не го има некој снимено QPES(поранешен PSD) пачот? последниве две верзии(2.0; 2.1) ми прават проблеми. Ги снимив и играта си работи нормално, но после некој ден не се покрева воопшто. Ништо не се дешава. Ако ја пуштам пак, ми вика дека играта е пуштена. У процеси ја има, ама вака не. Нонстоп ќе треба да правам реинстал на пачот.
probaj krakot staj go pak

Член од
9 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
moze nekoj da mi prati link vo pp od krakot samo bidejki mi go dava kako virus ... ili obrazlozenie nesto.. :)

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
DLC-то за xbox излага утре (понеделник, 22ри), демек го направиле да работи и со др. едит фајлови....

Kajgana Shop

На врв Bottom