- Член од
- 2 август 2010
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само симни го пачот и инсталирај го,тој автоматски ти ги инсталира сите апдејти и нема потреба од ништо другоЌе можам опва да го инсталирам на пес 1.01 официјален пач или треба да имам некој инсталирано претходно!
Еј ако имаш нешто друго да пишеш арно .. а тоа ако не ти се допаѓа играта не трупај само безвеза коментари поззМомци незнам дали се совпаѓате со моето мислење , али ПЕС 2012 е најголемо срање . Па добро нормално ли е (викам ај да видам баш дали е можно ова ) ги земам Челзи и играм против едни од Д2 лига најслаби . Ставам Top player и верувале или не губам со два гола разлика. Едниот гол на глава другиот од слободен удар . Некој си таму (садасдасд) од 30 метри од слободен ми дава гол у агол . Па у п.м играте е лајно и немој да сте се осмелиле да ја купувате . ПОЗ
Јас одамна не ја играм, а не ја бришам само за да играме со цимерот. За сам играње си ја играм ПЕС 11Момци незнам дали се совпаѓате со моето мислење , али ПЕС 2012 е најголемо срање . Па добро нормално ли е (викам ај да видам баш дали е можно ова ) ги земам Челзи и играм против едни од Д2 лига најслаби . Ставам Top player и верувале или не губам со два гола разлика. Едниот гол на глава другиот од слободен удар . Некој си таму (садасдасд) од 30 метри од слободен ми дава гол у агол . Па у п.м играте е лајно и немој да сте се осмелиле да ја купувате . ПОЗ
Момци незнам дали се совпаѓате со моето мислење , али ПЕС 2012 е најголемо срање . Па добро нормално ли е (викам ај да видам баш дали е можно ова ) ги земам Челзи и играм против едни од Д2 лига најслаби . Ставам Top player и верувале или не губам со два гола разлика. Едниот гол на глава другиот од слободен удар . Некој си таму (садасдасд) од 30 метри од слободен ми дава гол у агол . Па у п.м играте е лајно и немој да сте се осмелиле да ја купувате . ПОЗ
Јас одамна не ја играм, а не ја бришам само за да играме со цимерот. За сам играње си ја играм ПЕС 11
Еј ако имаш нешто друго да пишеш арно .. а тоа ако не ти се допаѓа играта не трупај само безвеза коментари позз
Барај на Песедит страната таму имаше мислам. А и јас да прашам како беше тој фајлот со кој одма на почеток се отклучува се без да играш 10 утакмици за 100 поени? (На цимеро му треба, сакал да ја игра сам, абе му викам немој...Исто и јас друже , али некој мод да не ти се наоѓа за пес 11 за трансверите ?