Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линкУште не излезе пач со 2 англиска лига???
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 13:17 ---
Уште не излезе пач со 2 англиска лига???
Дај линк за Англиска два....Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линк
Абе тоа ти е ПАЧ и имаш да одбереш англиска 2 германска 2 и Шпанија 2Дај линк за Англиска два....
Добро шефе незнаевАбе тоа ти е ПАЧ и имаш да одбереш англиска 2 германска 2 и Шпанија 2
Оди на песедит симни сиДобро шефе незнаев
Дај линк од пачо...
Па неможам да го најдам бе, нека не ти е тешко да оставиш линк.БожееееОди на песедит симни си![]()
На факинг гугл пиши факинг песедит и кога ќе ти се отвори факинг пес едитот десно го имаш најновиот пач.Иначе Гугл е пребарувач и КУР да пишеш на него нешто ќе ти отвори у пм веќеПа неможам да го најдам бе, нека не ти е тешко да оставиш линк.Божееее![]()
А тебе кој те праша?На факинг гугл пиши факинг песедит и кога ќе ти се отвори факинг пес едитот десно го имаш најновиот пач.Иначе Гугл е пребарувач и КУР да пишеш на него нешто ќе ти отвори у пм веќе![]()
А тебе кој те праша?![]()
Ајде чекам шефе... Фала ти !Има излезено симни ПЕСЕДИТ. За неколку часа ќе имаш најнова верзија .. па ке ти оставам линк
Ќе ти пратам по порака кога ќе излезе а за тоа што ти ја гаси играта стварно појма неам што може да е ..Ајде чекам шефе... Фала ти !
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 18:56 ---
Абе сакав да ве прашам... до што може да е... Компјутерот ми е се нај ОК... и си работи нај нормално... ама А уклучам ПЕС... после 5-6 изиграни утакмици ми се исклучува цел компјутер... Помош некој ??? :S