PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
нејќе со секаков џојстик , нејке на тие кинеските што се , три сум ги имал кај никој не работи десниот аналог нагоре е ко триаголник да стискаш надоле ко на X и тн . затоа си земав конвертер за џојстик од сони и со таков си играм и се си е ок .
пробај да не ти биде приклучен аналогот тогаш ваљда ќе биде

Денеска ќе аплоадирам patch со Македонска Репрезентација. Се наоѓа во Europe група кај сите други репрезентации.
- Оригинал Дресови
- Знаме - Сонцесо 16 краци
- Актуелен состав
- НЕМАМ ФАЦИ ЗА ИГРАЧИТЕ :(

--- надополнето ---

mkgunner's Macedonia patch for PESEdit 2011 2.0

http://rapidshare.com/#!download|35...donia_patch_for_PESEdit_2011_2.0.rar|1431.633
48221892.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

88710246.jpg

65973192.jpg

Uploaded with ImageShack.us

--- надополнето ---

53307237.jpg

36499031.jpg

^добро е ова друже,ја планирам да уплоадирам македонија пач викендов

Свекако ќе моеш да играш како македонец ал на некој пачови ја нема Македонија како репрезентација па нема да имаш репрезентативни натпревари.

Свекако ќе моеш да играш како македонец ал на некој пачови ја нема Македонија како репрезентација па нема да имаш репрезентативни натпревари.

Моментално неможеш оти сум заборајл да го средам тоа. Денојве ќе ставам fix и за тоа!

Моментално неможеш оти сум заборајл да го средам тоа. Денојве ќе ставам fix и за тоа!
Кога ќе стаиш fix тогаш ќе го симнам.:)

--- надополнето ---

Го симнав парт1 од ПЕСЕДИТ 2.1 пачот.. Парт2 никако неможам да го симнам.. Се нервирам у ПМ, дај кажете некоја финта да не чекам 60 минути или дајте ми торент.:toe:

Го симнав парт1 од ПЕСЕДИТ 2.1 пачот.. Парт2 никако неможам да го симнам.. Се нервирам у ПМ, дај кажете некоја финта да не чекам 60 минути или дајте ми торент.:toe:

Ако си со динамичка ип адреса, дисконект/конект на конекцијата напрај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom