PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
игрва шо не се игра со пазарски џојстик не се игра, казувајте дали има некое чаре да се стави додаток или некој адаптер на џојстик од плеј стејшн и да се приклучи на компјутер ?????????????
Има идентичен џојстик како плејстејшен за компјутер около 300-400 денара е.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
По инсталирањето на пес едит,се работи добро,но се појавува нешто zlib. dll.,и по 3 пати стискање се уклучува играта,е сеа се работи супер,но кога ќе стиснам мастер лига,и да почнам со играње се исклучува играта.. помош?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
По инсталирањето на пес едит,се работи добро,но се појавува нешто zlib. dll.,и по 3 пати стискање се уклучува играта,е сеа се работи супер,но кога ќе стиснам мастер лига,и да почнам со играње се исклучува играта.. помош?
Најди го тој dll фајл симни го и плесни го у windows фолдерот во /c/.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Најди го тој dll фајл симни го и плесни го у windows фолдерот во /c/.
Се е исто,освен кога ќе кликнам на иконата не ми се појавува тоа длл,но кога ќе одам мастер лига,старт се кочи цел компјутер вика нешто краш и се гаси:nerv:

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Се е исто,освен кога ќе кликнам на иконата не ми се појавува тоа длл,но кога ќе одам мастер лига,старт се кочи цел компјутер вика нешто краш и се гаси:nerv:
Го дл ли Апдејт ???

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
i jas go imam istiot problem ne mozam da igram ni Master League ni Become a Legend samo obi4ni natprevar t.e. prijatelski pomos ??

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Го дл ли Апдејт ???
Па тоа длл,го послушав песимист и го ставив во виндоус фолдерот,а иначе ако мислиш на конами апдејт тоа при уклучување со интернет во играта,не сум го апдејт.. ама све сум дауноалдирал и тоа 2.01 што е линкот.. нз што е работава ама ме фрустрира гадно.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Па тоа длл,го послушав песимист и го ставив во виндоус фолдерот,а иначе ако мислиш на конами апдејт тоа при уклучување со интернет во играта,не сум го апдејт.. ама све сум дауноалдирал и тоа 2.01 што е линкот.. нз што е работава ама ме фрустрира гадно.
Не знам...јас така го оправи проблемо кај тебе не знам шо е работата има тука стручни лица ке се јават кај и да е.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Не знам...јас така го оправи проблемо кај тебе не знам шо е работата има тука стручни лица ке се јават кај и да е.
Јас не те обвинувам тебе,напротив ми реши мал проблем,а тоа е да не се појавува еророт при влез.Фала,еве ти зеленко,а и следниот што ќе ми помогне добива исто.:smir:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
оди таму кај што ти е инсталирана играта и ќе најдеш една икона PESEDIT(PE) и таму оди во switches и одбери МЛ/БАЛ 1.
П.С.истото важи и за MerchanLfc

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
оди таму кај што ти е инсталирана играта и ќе најдеш една икона PESEDIT(PE) и таму оди во switches и одбери МЛ/БАЛ 1.
Фајлот .dll треба да го стајш во System32 фолдерот a не директно во windows фолдерот!
После тоа само инсталирај го пачот на ново!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Фајлот .dll треба да го стајш во System32 фолдерот a не директно во windows фолдерот!
После тоа само инсталирај го пачот на ново!
немора да го инсталира поново,за тоа што не му пушта бал и мл нека го направи само тоа со швицерот.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Фала,направив тоа што ми рече,после ќе пробам како ќе изгледа.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Дајте некој пач ама торент или само еден линк, да не симнувам 5 фајлови посебно и да чекам 2 саата да помине времето, фала . :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Дали има некој крак или слично со пиратерија да се игра multiplayer?

Kajgana Shop

На врв Bottom