Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
пробај да не ти биде приклучен аналогот тогаш ваљда ќе биденејќе со секаков џојстик , нејке на тие кинеските што се , три сум ги имал кај никој не работи десниот аналог нагоре е ко триаголник да стискаш надоле ко на X и тн . затоа си земав конвертер за џојстик од сони и со таков си играм и се си е ок .
Ако, ако камо да има МАКЕДОНСКИ пачови, државава ќе ни се промовират!^добро е ова друже,ја планирам да уплоадирам македонија пач викендов
Никаде.. само го инсталираш и место во играта во пачот влагаш и пуцаш.Кај да го стаам пачот за да можам да играм?
Ај сеа ќе ја пробам.Иначе можам да играм во Бикам а леџенд како македонец или ...Никаде.. само го инсталираш и место во играта во пачот влагаш и пуцаш.
Ајде чекаме :icon_mrgr^добро е ова друже,ја планирам да уплоадирам македонија пач викендов
Моментално неможеш оти сум заборајл да го средам тоа. Денојве ќе ставам fix и за тоа!Свекако ќе моеш да играш како македонец ал на некој пачови ја нема Македонија како репрезентација па нема да имаш репрезентативни натпревари.
Кога ќе стаиш fix тогаш ќе го симнам.Моментално неможеш оти сум заборајл да го средам тоа. Денојве ќе ставам fix и за тоа!
Ако си со динамичка ип адреса, дисконект/конект на конекцијата напрај.Го симнав парт1 од ПЕСЕДИТ 2.1 пачот.. Парт2 никако неможам да го симнам.. Се нервирам у ПМ, дај кажете некоја финта да не чекам 60 минути или дајте ми торент.
Ништо тогаш, јас сум на Кабелнет а тие не мењаваат ИП адреса.Ако си со динамичка ип адреса, дисконект/конект на конекцијата напрај.