PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
^ мислам дека не :/ но сепак не сум сигурен прашај некој ако веќе го има инсталирано дали му се избришале

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Дечки може пачот со трансферите од зимскиот преоден рок..ме мрзи да барам на претходните страници :)

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Може најновиот пач на ПП да го добијам од некој? со тие 2 англиска и остало ;D plZ~

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
2.800
Може некој да ми прати по ПП линк за да го симнам пачот каде имињата на клубовите се добро напишани,ја има и германската лига,како и последните трансфери?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Имам еден проблем, во Мастер Лигата од младинците извадив еден играч со 88 оверал... И првата сезона се беше добро, но во втората од почеток, сега веќе до месец февруари е со лоша кондиција(виолетова стрелка на надоле)... И во My Team > Squad List, тоа што е, барот, до името на играчите, ептен малку му е пун, само на почетокот една жичка... Другите играчи се во ред... Атлетик тренер ми е најдобриот избран.. Помош?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
ALL NATIONAL TEAMS 2011 PATCH BY TOTTIMAS & BOCA

Features:

Over 200 National teams
30 balls
30 backgrounds
Real kits for all teams, real referee kits
Over 340 new faces, real referee faces
Correct location of all teams on the world map
Correct fan colours, correct banner language (where possible)
Stadiums assigned to all teams
Chants for over 30 teams + new generic chants for other teams
New grass for all stadiums.
All languages supported, all team names and competition names correct in all languages (team names taken from Konami's nationality names, any team name mistake is Konami's)
Different net types to chose from (located in ANT 2011 folder)
Installation:
Install the patch to default PES folder (make sure the path is correct or the patch will not work), then install fix.
If you play on 16:9 resolution you might want to use scoreboard fix, located in ANT 2011 folder.
NOTE: This patch does not influence any other patches you have installed, i.e. you can have this together with any other patch (e.g. PESEDIT) at the same time

DOWNLOAD

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
ALL NATIONAL TEAMS 2011 PATCH BY TOTTIMAS & BOCA

Features:

Over 200 National teams
30 balls
30 backgrounds
Real kits for all teams, real referee kits
Over 340 new faces, real referee faces
Correct location of all teams on the world map
Correct fan colours, correct banner language (where possible)
Stadiums assigned to all teams
Chants for over 30 teams + new generic chants for other teams
New grass for all stadiums.
All languages supported, all team names and competition names correct in all languages (team names taken from Konami's nationality names, any team name mistake is Konami's)
Different net types to chose from (located in ANT 2011 folder)
Installation:
Install the patch to default PES folder (make sure the path is correct or the patch will not work), then install fix.
If you play on 16:9 resolution you might want to use scoreboard fix, located in ANT 2011 folder.
NOTE: This patch does not influence any other patches you have installed, i.e. you can have this together with any other patch (e.g. PESEDIT) at the same time

DOWNLOAD
Има кфалификации да играш ?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Имам еден проблем, во Мастер Лигата од младинците извадив еден играч со 88 оверал... И првата сезона се беше добро, но во втората од почеток, сега веќе до месец февруари е со лоша кондиција(виолетова стрелка на надоле)... И во My Team > Squad List, тоа што е, барот, до името на играчите, ептен малку му е пун, само на почетокот една жичка... Другите играчи се во ред... Атлетик тренер ми е најдобриот избран.. Помош?
Овие се најзаебани, ако не ги играш 1-2 утакмици, идат у курац :/

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Овие се најзаебани, ако не ги играш 1-2 утакмици, идат у курац :/
Се среди друже, цела сезона седеше така(со виолетова стрелка на надоле) и после таа сезона, стана најдобар во тимот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom