PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Здраво на сите јас сум нов на Форумов ... имам едно прашање ако можи некој да ми помогни како да ставам Топки,Копачки и други работи преку китсервер ?? Фала Однапред

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Кој ја работи прва македонска лига ако треба помош или соработка тука сум. Веќе го направив Вардар за проба и функционира одлично!

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
Кој ја работи прва македонска лига ако треба помош или соработка тука сум. Веќе го направив Вардар за проба и функционира одлично!
Pomogni tamu na DoctorWho on nesto imase u planovi za izrabotka poz

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
јас ја праам,го направив работнички со се оцени и фаци(ингејм) ми треба некој оцените што ќе ги прави

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
јас ја праам,го направив работнички со се оцени и фаци(ингејм) ми треба некој оцените што ќе ги прави
Како мислиш ingame? ги вметна фаците во AFS? или преку pesedit kitserver?
Инаку отценките кој и да ги прави, произволно мора да ги прави.
ја го напрајв Вардар без играчите токму поради тој проблем, и си играм Master League со default играчите. Али закон е многу ќејф ми се прави ко
ќе видам МК клуб плус и сам дека сум го направил ЌЕЈФОЈ! :D

--- надополнето ---

Во која лига ти е вметнат Работнички?
И дали знаеш случајно зошто ми паѓа играта коега ќе почнам Become a Legend со Македонец (може да игра и репрезентација за Македонија го средив тоа јас кога е вметнав Македонија) ?

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Мисли на едит модот во играта, а за оценките на македонските клубови јасно дека ке се прават произволно. Заебана е македонската лига за правење и треба повеќе луѓе да се ангажираат.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Ајде да се собериме од секој град по еден чоек и да изработиме
Јас еве за Напредок се нафаќам

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^да е така супер,секој ќе го праи неговиот тим ама за жал пес македонија не работи повеќе и немаме едит тим така ќе беше многу полесно.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Abe Bosancite rabotat rasturaat, Srbite isto, Hrvatite isto site nesto rabotat osven nie. CEL ZIVOT nisto ne prajme ebati narodot!

--- надополнето ---

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
јас и и докторот кога имавме форум пес македонија и кога баравме луѓе по сите можни форуми речиси сите не правеа будали, нема да ви успее онаков е форумот оваков, абе кај нас е тоа и неможеме да го смениме.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
И јас бев тамо не лажи дека сте биле само ти и докторот :D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
јас и и докторот кога имавме форум пес македонија и кога баравме луѓе по сите можни форуми речиси сите не правеа будали, нема да ви успее онаков е форумот оваков, абе кај нас е тоа и неможеме да го смениме.
баш така,кога е нешто за критики сите се тука и плукаат,ако треба да се работи сите незнаат и немаат време,а тоа со пес македонија.....

Член од
29 март 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
игрва шо не се игра со пазарски џојстик не се игра, казувајте дали има некое чаре да се стави додаток или некој адаптер на џојстик од плеј стејшн и да се приклучи на компјутер ?????????????

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ај ако може некој да ми каже на ПМ каде да го симнам последниот update/patch и како да го инсталирам. Прв пат ја инсталирам и немам појма :P

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Го симнав пачот PES EDIT 2.0 го инсталирав и влагам во играта гледам има некој нови Топки,Копачки,Стадиони а има и Бундеслига 1 и 2 Лига но нема 2 Лига Англија , 2 Лига Италија , 2 Лига Франција и зошто ги нема, дали нешто неје во ред во инсталирањето или Пачот е таков само за Бундеслига 1 и 2 !? и пред да влагам во играта ми излага некој .dll фајлови помош плсс Итно!

Kajgana Shop

На врв Bottom