- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Здраво на сите јас сум нов на Форумов ... имам едно прашање ако можи некој да ми помогни како да ставам Топки,Копачки и други работи преку китсервер ?? Фала Однапред
Pomogni tamu na DoctorWho on nesto imase u planovi za izrabotka pozКој ја работи прва македонска лига ако треба помош или соработка тука сум. Веќе го направив Вардар за проба и функционира одлично!
јас ја праам,го направив работнички со се оцени и фаци(ингејм) ми треба некој оцените што ќе ги правиКој ја работи прва македонска лига ако треба помош или соработка тука сум. Веќе го направив Вардар за проба и функционира одлично!
Како мислиш ingame? ги вметна фаците во AFS? или преку pesedit kitserver?јас ја праам,го направив работнички со се оцени и фаци(ингејм) ми треба некој оцените што ќе ги прави
баш така,кога е нешто за критики сите се тука и плукаат,ако треба да се работи сите незнаат и немаат време,а тоа со пес македонија.....јас и и докторот кога имавме форум пес македонија и кога баравме луѓе по сите можни форуми речиси сите не правеа будали, нема да ви успее онаков е форумот оваков, абе кај нас е тоа и неможеме да го смениме.