PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Другите 7 тима кога ? Пак ќе чекаме едно 5-6 месеца или право за Пес 2012:baeh:
ај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонија

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
ај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонија
Фала и дај зберете пари и објавете си го ем на пес-мацедониа хаха поз

Член од
29 март 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
kako da go aktiviram desniot analog za driblinzi, vlegov vo settings i ne mi reagira na levo,desno,gore,dole samo reagira na klik, gi prefrliv komandite na leviot, ama ne e toa toa nezgodno e POMOSH !!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
држи L2 кога ќе ги правиш финтите(барем кај мене те така)

Член од
29 март 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
drzam L2, ama dzabe mie L2 koa desniot analog ne reagira levo desno, a ne moze ni u settings da se naprai. mora da ima nekoja druga finta za driblinzive, ama ja ne ja znam.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
drzam L2, ama dzabe mie L2 koa desniot analog ne reagira levo desno, a ne moze ni u settings da se naprai. mora da ima nekoja druga finta za driblinzive, ama ja ne ja znam.
во gameplan има едно linkfeints таму се подесуваат финтите пробај види

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Викторче дај препорачај некој добар пач додека не излезе овој Македонскиов. :)

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
нејќе со секаков џојстик , нејке на тие кинеските што се , три сум ги имал кај никој не работи десниот аналог нагоре е ко триаголник да стискаш надоле ко на X и тн . затоа си земав конвертер за џојстик од сони и со таков си играм и се си е ок .

Kajgana Shop

На врв Bottom