PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Да, цените на играчите се смешка, али платите се реални. Роналдо на пример ми бараше 14м годишно, али успеав да му намалам на само 11м :) Плус, трансфер фреквенција на хај ми е наместено, и екипиве праат трансфери ко луди. Меси и Аршавин у Интер отидоа, Јакинта, Руни у Тотенхем, Пјанич и Дрогба у Барса и уште многу други. А пари вријам од спонзори, од победи на домашен терен, мислам само 2 нерешени иам у последниве 2 и пол сезони, и од ЛШ и останатите турнири. И да, у третата сезона успеав Фернандо Торес да го доведам, али морав да ги шитнам Тоти и Давид Пизаро :)

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Дајте некој предлог со кој тим да почнам МЛ ? (Мастер лига)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Стварно ме мрзи да барам сега, немам инсталирано ниеден patch, па дајте линк ако сакате.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ај некој нека биде фин да ми прати крак :)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Момци преѓеска отидов во сервис за компјутери и ми рекоа дека конфигурацијата мие добра но графичката ме заебава и ми е слаба за ваа игра.
МИ бараат 4 илјади за нова графичка.Не купувам нова графичка некаде 1ви ноември излева ПЕС 2011 за Ps2 ќе си ја симнам за плејстејшн и готово:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
Момци преѓеска отидов во сервис за компјутери и ми рекоа дека конфигурацијата мие добра но графичката ме заебава и ми е слаба за ваа игра.
МИ бараат 4 илјади за нова графичка.Не купувам нова графичка некаде 1ви ноември излева ПЕС 2011 за Ps2 ќе си ја симнам за плејстејшн и готово:)
Те дупат они, сакаат само парите да ти ги земат. Штом таму ти покажува GOOD за графичката, сигурно можеш да ја играш со таа. Кај мене покажува Unable, па пак ја играм. Ако го немаш форматирано до сега, пробај со тоа.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Графичката не ти чини, не те лажат. Минимум за пес е 9600, ти имаш 9400. Незнам како исполнуваш ти requirements. Ако сакаш да играш земи графичка, ако не нема да играш. Или намали графика резолуција и слично.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.997
Се вратив на про и сега за нијанса е подобро, има пак нервози малце ама каде каде помалку во споредба со топ. Во Јануари сум, трета сезона и направив мала реконструкција на тимот. Руни го шитнав на Барса за 10 мил. не можев веќе да го чекам, буквално на секој натпревар една и пол сезона надолу му беше стрелката. Затоа Агбонлахор си игра прва постава одличен е :) Ги продадов и Керик и Андерсон. Ги зедов и Родвел, Бистров и Хендерсон од Сандерленд кој имаше чест да стане новата седумка, млад е 21 година верувам добро ќе се развие, и Адем Љаиќ го позајмив откако Нани ми се повреди потешко ќе отсуствува 5-8 месеци. Се пласирав во 1/16 финале на ЛЕ и 7 сум во првенството. Еве го тимо:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.849
ја играм со интер, после 2 ептен лесни сезони, што од тоа што сум ѕвер, што од тоа што се ѕверови играчите, сега почнува потешкиот дел баланс помеѓу пари и играчи.
морав да ги продадам Занети, Снајдер, Самуел, Киву сите стандард првотимци поради преголемите барања за плати.
фокусирајте се на млади играчи кои имаат високи оценки и не бараат голема плата, тоа е единствениот начин да успеете.
Палмиери испаѓа од младинците(мислам кај сите тимови) и е ѕверка од играч, Сантон исто. сега чепкам по слаби клубови, обично имаат јаки играчи кои ефтино ќе дојдат и ќе играат за ефтина плата.
Ако сега почнам тим наново, или ќе креирам свој, па да градам, или ќе земам некој просечен како Астон вила, палермо, наполи, со средно јаки играчи што се, да има предизвик, ама не и нервози..

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Јас почнав со Бешикташ.Не е баш голем предизвик да се игра во втора лига (моментално 3-та позиција) меѓутоа во прва лига ќе биде тешко.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Графичката не ти чини, не те лажат. Минимум за пес е 9600, ти имаш 9400. Незнам како исполнуваш ти requirements. Ако сакаш да играш земи графичка, ако не нема да играш. Или намали графика резолуција и слично.
Немат врска јас играм на лаптоп со Intel интегрирана графичка 384MB RAM и не сецкат скоро ич...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
ја играм со интер, после 2 ептен лесни сезони, што од тоа што сум ѕвер, што од тоа што се ѕверови играчите, сега почнува потешкиот дел баланс помеѓу пари и играчи.
морав да ги продадам Занети, Снајдер, Самуел, Киву сите стандард првотимци поради преголемите барања за плати.
фокусирајте се на млади играчи кои имаат високи оценки и не бараат голема плата, тоа е единствениот начин да успеете.
Палмиери испаѓа од младинците(мислам кај сите тимови) и е ѕверка од играч, Сантон исто. сега чепкам по слаби клубови, обично имаат јаки играчи кои ефтино ќе дојдат и ќе играат за ефтина плата.
Ако сега почнам тим наново, или ќе креирам свој, па да градам, или ќе земам некој просечен како Астон вила, палермо, наполи, со средно јаки играчи што се, да има предизвик, ама не и нервози..
Да да, Палмиери ем без пари, ем ѕвер, ем си имаш бекап дефанзивец кој полека но сигурно станува ѕвер. Исто така Иваров за резервен голман добар е чоекот.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Што го лажеш човекот бе какви 9600 јас ја играм на 7100 џифорс на медиум а има луѓе што ја играат и со 8400 на највисоки подесувања.

Kajgana Shop

На врв Bottom