Баш тоа, ја на пример играм со Атлетико Мадрид, кога играм со послабите тимови како Алмериа и сл. тешко доаѓам до позиција за шут, многу се бранат мамата, 10 во одбрана. Кога играв против Реал на пример, се растурив од шанси, на контри ги искинав, победив само со 1 - 0, ама пак, имав многу повеќе шанси. Многу е реална играта во тој сегмент, баш таков е и денешниот фудбал.Примети им тактика пред да играш утакмица. Ми се има десено тимчиња ко Кезена и Бреша со 5 души у одбрана и 3 дефанзивни мидфилдери да ми играат. А се дешава и некад со 4 напаѓачи и 4 офанзивни мидфилдери да играат некои тимови коа бркаат резултат, и тогаш ги шупам до крај Паметни се тимовите се бранат, напаѓаат, држат време и све остало.
Абе се пробав инсталирав нови драјвери direct x preinstalirav перформансите на LOWDruze ne zimaj odma graficka. Probaj vidi dali imas nekoj novi driveri za grafickata i preinstaliraj direct x i namali malku od performansite. Cim requirements ti pominuva, togas nesto treba da sredis vo kompjuterot.
И да ја земиш најдобрата графичка пак ќе ти коче.Имаш вируси 1 тон во твојот компјутер кој ти ја забавуваат работата на процесорот и со самото тоа играта ти сецка.Абе се пробав инсталирав нови драјвери direct x preinstalirav перформансите на LOW
Нема друго чааре ...
--- надополнето ---
Ама ае баш ке пробам ке преинсталирам виндоус и играта поново па да видам што ќе се случи ама не верувам неш да се смени баш ќе пробам
--- надополнето ---
Па на крај краишта ќе си ја зеам за PS2 и не се замарам ... Нема иста графика ама то је то ...
Тоа го заебаја ептен во Мастер Лигава? Цените за трошоците останаја исти, како и платите за играчите (од ред големина на неколку милиони за сезона) додека цените на играчите ги сведија на ниво 1,2 до 10 мил. за најјаките играчи. Во претходната ПЕС барем се знаеше, за ѕвезда ќе си издвоиш купче пари (30-40 мил. евра), а како сега еден Руни можев за 7 мил. да го продадам. Значи до толку да не се мислело ова не знам. Многу маани има Мастер Лигава али то је то ќе си игра ме ќе си ќутиме.^ Влатко
Влатче, не ми е јасно како успеа да го купиш Роналдо? јас со Ајакс играв па Ранокија и Кутињо нејќеа да ми дојдат а тебе Роналдо у Рома... и да, за колку пари го купи?
П.С дајте некој предлог со кој тим да играм..
Епа пример Руни ќе го продадеш за 7м а ќе го купиш Роналдо за 10м на пример. Ти се исплати верујТоа го заебаја ептен во Мастер Лигава? Цените за трошоците останаја исти, како и платите за играчите (од ред големина на неколку милиони за сезона) додека цените на играчите ги сведија на ниво 1,2 до 10 мил. за најјаките играчи. Во претходната ПЕС барем се знаеше, за ѕвезда ќе си издвоиш купче пари (30-40 мил. евра), а како сега еден Руни можев за 7 мил. да го продадам. Значи до толку да не се мислело ова не знам. Многу маани има Мастер Лигава али то је то ќе си игра ме ќе си ќутиме.