PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Druze ne zimaj odma graficka. Probaj vidi dali imas nekoj novi driveri za grafickata i preinstaliraj direct x i namali malku od performansite. Cim requirements ti pominuva, togas nesto treba da sredis vo kompjuterot.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.486
Примети им тактика пред да играш утакмица. Ми се има десено тимчиња ко Кезена и Бреша со 5 души у одбрана и 3 дефанзивни мидфилдери да ми играат. А се дешава и некад со 4 напаѓачи и 4 офанзивни мидфилдери да играат некои тимови коа бркаат резултат, и тогаш ги шупам до крај :) Паметни се тимовите се бранат, напаѓаат, држат време и све остало.
Баш тоа, ја на пример играм со Атлетико Мадрид, кога играм со послабите тимови како Алмериа и сл. тешко доаѓам до позиција за шут, многу се бранат мамата, 10 во одбрана. Кога играв против Реал на пример, се растурив од шанси, на контри ги искинав, победив само со 1 - 0, ама пак, имав многу повеќе шанси. Многу е реална играта во тој сегмент, баш таков е и денешниот фудбал.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Druze ne zimaj odma graficka. Probaj vidi dali imas nekoj novi driveri za grafickata i preinstaliraj direct x i namali malku od performansite. Cim requirements ti pominuva, togas nesto treba da sredis vo kompjuterot.
Абе се пробав инсталирав нови драјвери direct x preinstalirav перформансите на LOW
Нема друго чааре ...

--- надополнето ---

Ама ае баш ке пробам ке преинсталирам виндоус и играта поново па да видам што ќе се случи ама не верувам неш да се смени баш ќе пробам

--- надополнето ---

Па на крај краишта ќе си ја зеам за PS2 и не се замарам ... Нема иста графика ама то је то ...

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Побре ти реков на таа конфигурација треба да ти иде играта на high, нема шанси да ти е до конфигурација, пробај преинсталирај го виндоусот.
Имам другар со идентична конфигурација и песот му цепа на највисоки подешувања.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Абе се пробав инсталирав нови драјвери direct x preinstalirav перформансите на LOW
Нема друго чааре ...

--- надополнето ---

Ама ае баш ке пробам ке преинсталирам виндоус и играта поново па да видам што ќе се случи ама не верувам неш да се смени баш ќе пробам

--- надополнето ---

Па на крај краишта ќе си ја зеам за PS2 и не се замарам ... Нема иста графика ама то је то ...
И да ја земиш најдобрата графичка пак ќе ти коче.Имаш вируси 1 тон во твојот компјутер кој ти ја забавуваат работата на процесорот и со самото тоа играта ти сецка.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Брадче имам скен со сите антивируси што ги знам немам вирус на компјутерот (барем така мислам) а може да е и до тоа што компјутерот е стар има 3 години но е појачуван...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.972
Поени од реакции
7.106
Ај вака. Пушти ја играта и оди во Task Manager и во Processes, напрај maximize на прозорецот и мавни еден print screen. дај ја сликата овде да видиме шо има, шо нема. И пази да фатиш цел прозорец, да не фалат процеси.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.972
Поени од реакции
7.106
Вака добро изгледа дури и да ти кажам одлично изгледаат процесиве. Само 28 активни супер е. И вака ти сецка а?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
^ Влатко
Влатче, не ми е јасно како успеа да го купиш Роналдо? јас со Ајакс играв па Ранокија и Кутињо нејќеа да ми дојдат а тебе Роналдо у Рома... и да, за колку пари го купи?

П.С дајте некој предлог со кој тим да играм..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.972
Поени од реакции
7.106
^ Влатко
Влатче, не ми е јасно како успеа да го купиш Роналдо? јас со Ајакс играв па Ранокија и Кутињо нејќеа да ми дојдат а тебе Роналдо у Рома... и да, за колку пари го купи?

П.С дајте некој предлог со кој тим да играм..
Тоа го заебаја ептен во Мастер Лигава? Цените за трошоците останаја исти, како и платите за играчите (од ред големина на неколку милиони за сезона) додека цените на играчите ги сведија на ниво 1,2 до 10 мил. за најјаките играчи. Во претходната ПЕС барем се знаеше, за ѕвезда ќе си издвоиш купче пари (30-40 мил. евра), а како сега еден Руни можев за 7 мил. да го продадам. Значи до толку да не се мислело ова не знам. Многу маани има Мастер Лигава али то је то ќе си игра ме ќе си ќутиме. :(

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Тоа го заебаја ептен во Мастер Лигава? Цените за трошоците останаја исти, како и платите за играчите (од ред големина на неколку милиони за сезона) додека цените на играчите ги сведија на ниво 1,2 до 10 мил. за најјаките играчи. Во претходната ПЕС барем се знаеше, за ѕвезда ќе си издвоиш купче пари (30-40 мил. евра), а како сега еден Руни можев за 7 мил. да го продадам. Значи до толку да не се мислело ова не знам. Многу маани има Мастер Лигава али то је то ќе си игра ме ќе си ќутиме. :(
Епа пример Руни ќе го продадеш за 7м а ќе го купиш Роналдо за 10м на пример. Ти се исплати веруј

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Користете Л2 кога сте сами пред гол,нема промашување:)

Kajgana Shop

На врв Bottom