Нема теоретски шанси да ти сецка на таа графичка и таа конфигурација!ЛЕЛЕ да ама јас имам 8400 GS стварно како е можно со 7100 да не сецка а кај мене да сецка ? LOL ..-.-
Можда ти е нешто до играта, а пес 2010 како ти идеше?ЛЕЛЕ да ама јас имам 8400 GS стварно како е можно со 7100 да не сецка а кај мене да сецка ? LOL ..-.-
Па сликај го тимот и стај го тука, сите да го видатја играм со интер, после 2 ептен лесни сезони, што од тоа што сум ѕвер, што од тоа што се ѕверови играчите, сега почнува потешкиот дел баланс помеѓу пари и играчи.
морав да ги продадам Занети, Снајдер, Самуел, Киву сите стандард првотимци поради преголемите барања за плати.
фокусирајте се на млади играчи кои имаат високи оценки и не бараат голема плата, тоа е единствениот начин да успеете.
Палмиери испаѓа од младинците(мислам кај сите тимови) и е ѕверка од играч, Сантон исто. сега чепкам по слаби клубови, обично имаат јаки играчи кои ефтино ќе дојдат и ќе играат за ефтина плата.
Ако сега почнам тим наново, или ќе креирам свој, па да градам, или ќе земам некој просечен како Астон вила, палермо, наполи, со средно јаки играчи што се, да има предизвик, ама не и нервози..
ќе го сликам попосле ќе ставам, само не е веќе истиот.Па сликај го тимот и стај го тука, сите да го видат
Со младинциве ме ставаш во искушение! Сликај одмаааќе го сликам попосле ќе ставам, само не е веќе истиот.
Рони бараше 16 милиони плата, а ја немав средства му дадов помала и си отиде сега игра за 5 милиони за лосц лил метропол исто и сантон и биабиани не ги продолжија договорите.
го продадов Ето, а на торес после една сезона во тимот е прв играч од кој напраив профит, го земав за 7 М го продадов за 20 М, убаини, сеа се напукав младинци, и уште ќе зимам, белким некој ќе стане ѕвер/
Варела како те служи? Добар е?[/COLOR]
Не изгледа добро тоа е.Не можи. Само со додатно програмче (Fraps) си снимаш видео е то е то, не знам што ти е проблем толку?
Англиските клубови се оригинални (мислам на занкчињата и имињата) и дали има Германско првенство?Пред некој ден симнав пач преку играта со апдејтирани трансфери и имиња на клубови, најверојатно од КОНАМИ беше пачотѕ, сега играм со апдејтиран Јувентус и растурам! Јакинта и Красиќ се ѕверови.
Само имињата на клубовите се поправени, знакчињата и играчите се непроменети.Англиските клубови се оригинални (мислам на занкчињата и имињата) и дали има Германско првенство?