PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Дајте на пп добар пач за дресови,трансфери и се тоа комплет ама ако има некој шо после инсталацијата нема да ми се избрише сниманото ...Има шанси??

H

-HRO

Гостин
ЛЕЛЕ да ама јас имам 8400 GS стварно како е можно со 7100 да не сецка а кај мене да сецка ? LOL ..-.-
Нема теоретски шанси да ти сецка на таа графичка и таа конфигурација!
Таа графичка е повеќе од солидна за оваа игра :wink:
Види ако имаш некој твој близок што се разбира барем малку од компјутери викни го нека види што е работата...пошто на таа графичка НЕМА ШАНСИ да ти сецка играта.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
ја играм со интер, после 2 ептен лесни сезони, што од тоа што сум ѕвер, што од тоа што се ѕверови играчите, сега почнува потешкиот дел баланс помеѓу пари и играчи.
морав да ги продадам Занети, Снајдер, Самуел, Киву сите стандард првотимци поради преголемите барања за плати.
фокусирајте се на млади играчи кои имаат високи оценки и не бараат голема плата, тоа е единствениот начин да успеете.
Палмиери испаѓа од младинците(мислам кај сите тимови) и е ѕверка од играч, Сантон исто. сега чепкам по слаби клубови, обично имаат јаки играчи кои ефтино ќе дојдат и ќе играат за ефтина плата.
Ако сега почнам тим наново, или ќе креирам свој, па да градам, или ќе земам некој просечен како Астон вила, палермо, наполи, со средно јаки играчи што се, да има предизвик, ама не и нервози..
Па сликај го тимот и стај го тука, сите да го видат :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.510
Поени од реакции
6.953
Па сликај го тимот и стај го тука, сите да го видат :)
ќе го сликам попосле ќе ставам, само не е веќе истиот.
Рони бараше 16 милиони плата, а ја немав средства му дадов помала и си отиде сега игра за 5 милиони за лосц лил метропол :) исто и сантон и биабиани не ги продолжија договорите.
го продадов Ето, а на торес после една сезона во тимот е прв играч од кој напраив профит, го земав за 7 М го продадов за 20 М, убаини, сеа се напукав младинци, и уште ќе зимам, белким некој ќе стане ѕвер/

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
ќе го сликам попосле ќе ставам, само не е веќе истиот.
Рони бараше 16 милиони плата, а ја немав средства му дадов помала и си отиде сега игра за 5 милиони за лосц лил метропол :) исто и сантон и биабиани не ги продолжија договорите.
го продадов Ето, а на торес после една сезона во тимот е прв играч од кој напраив профит, го земав за 7 М го продадов за 20 М, убаини, сеа се напукав младинци, и уште ќе зимам, белким некој ќе стане ѕвер/
Со младинциве ме ставаш во искушение! Сликај одмааа :)

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.510
Поени од реакции
6.953

на овоа додај ги Ван дер вил и Снајдер како последни засилувања, ги напраив после принтот.

инаку снајдер го продадов на Баерн пред 1 сезона за 12 милиони, оти ми бараше 15 милиони плата, сега го купив назад за 7 М и му дадов плата 5М и ја прифати педерчето :)

--- надополнето ---

eве ја конечна формација со сите трансфери. ако забележувате го нема кордоба, кога влегов во новата сезона автоматски го избрка поради недостаток на пари, за 1 милион ми го избрка играч од 6 милиони. ретарда од игра, ама ај, и така ќе се пензионираше кордоба годинава. доле ги стаив со оценки, горе забораив.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.510
Поени од реакции
6.953
сега го купив, уште го немам пробано, на крајот на сезоната ќе ти кажам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Пред некој ден симнав пач преку играта со апдејтирани трансфери и имиња на клубови, најверојатно од КОНАМИ беше пачотѕ, сега играм со апдејтиран Јувентус и растурам! Јакинта и Красиќ се ѕверови.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Пред некој ден симнав пач преку играта со апдејтирани трансфери и имиња на клубови, најверојатно од КОНАМИ беше пачотѕ, сега играм со апдејтиран Јувентус и растурам! Јакинта и Красиќ се ѕверови.
Англиските клубови се оригинални (мислам на занкчињата и имињата) и дали има Германско првенство?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Англиските клубови се оригинални (мислам на занкчињата и имињата) и дали има Германско првенство?
Само имињата на клубовите се поправени, знакчињата и играчите се непроменети.

Kajgana Shop

На врв Bottom