PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
голманите некако слабо се фрлаат,а неможам гол да погодам подалеку од 7-8 метри се над гол иде а ако шутнам послабо едвај ќе се истркала топката до гол,неможам некоја средина да најдам а се друго е одлично врв сега за сега :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Боље од 6-ката ? Тешко.
Ја симнувам во моментов, да видам шо толку фама се дигна.
Па богами и треба да се дига фама.
Мене ми се чини дека доста е подобрен меч енџинот,ипак чекам цела верзија да дадам конечна оценка.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Со новиве пасови и дефинитивно играва НЕМА ШАНСИ да се игра на тастатура. Многу тешко е да се погодат добро пасовите со тастатура, а дриблинзите се невозможни.
Интерфејсот искрено, многу го заебале. Менито не ми се свиѓа, а најлошо од се е имињата на играчите и стамина линијата (едвај видлива) над нивните глави.
Графиката е одлична, навистина се потрудиле во тој смер, но ако сакате нормално да ја играте на компјутер, купете џојстик.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Па ќе купиме има за 300 да му ебам мајката :)

--- надополнето ---

Еј а само Барса и Баерн се во демово? И некој ако може да дај скриншот со сетинзи за копчињата за да можам и финти да праам. Вака на десниов аналог ми функционира како и копчињата за додавање, шут... Ќе снимам едно видео па ќе ви пуштам овде :)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
по реално ке биде тренерите да ги стават на тимовите,а и коментаторот да се подобри нека биде и 15 гига ако треба :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Од 3 изиграни утакмици (со Барса, Баерн и Гвадалахара) можам да кажам дека сум импресиониран :) Играва е закон. Конечно го подобриле додавањето со долги топки, исто и дегажманот на голманот и сите други движења на топката се супер, како што треба. Менито е сосема ок, хај-тек изгледа малце. :) После приметив и дека кога одиш по страна ако сакаш да додадеш со долг пас мора и да целиш некаде со џојстикот инаку ја пуца во гол-аут што е ок не мора се да биде автоматски. Кај вас има коментатор, кај мене нема, изгледа во демово нема.Можноста за јачина на пасот е одлична. Графиката е боли глава....се на се многу ветува. Нема причина фул верзијата да биде поинаква. А кога излегува?

Еве едно голче :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ја изиграв сега демово и искрено мн сум разочаран. Пробале да ја направат нешто како Fifa 10 на конзоливе али не е тоа тоа. Ќе ја изиграм уште неколку пати па ќе пишам што не ми чини :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ок е, прва ПЕС после 6-ката која ме задржала подолго од два натпревари на пц.
Ми се свиѓаат подавањата, голманите се сеуште лоши, топката низ раце им минува... Буткањето е ок, реално. Шутирањето не можам баш да го оценам, ваљда треба да се навикнам на него. Графиката не ја ни спомнувам пошо ништо не ми значи. Ме нервира шо нема опција сам да си ги мењам играчите на натпревар на демово, али ваљда ќе ја има во целата верзија, а заебава некогаш пасот од прва, треба да стиснам по два три пати, али ретко се дешава.
И некако ептен слаби се на top player играчиве...

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Добро бе, колку гига треба да иам простор за да ја инсталирам? Имав 5-6 пробав немаш место ми вика, избришав нешто напраив 20 гига пак да пробам да ја инсталирам пак немаш место ми вика. Незнам шо и е проблемот.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Добро бе, колку гига треба да иам простор за да ја инсталирам? Имав 5-6 пробав немаш место ми вика, избришав нешто напраив 20 гига пак да пробам да ја инсталирам пак немаш место ми вика. Незнам шо и е проблемот.

Во C ти треба околу 3гб, другите околу 1,5 колку да ја стаиш таму.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Оди во сетингс и штиклирај го Disable Movie Playback
А знај некој како треба да се подеси џојстикот за да може да се прават финти на десното тркало? Кај мене таму има функции исто како на копчињата за подавање, шут...?

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ај јас пак да прашам:Да не знаете кога излегува играта за Сони 2?

Kajgana Shop

На врв Bottom