PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Убо му текнало да напрат ко ќе стегниш икс со правецот на стрелките требит сам да си го најш играчот, а не само стегај икс и шанса за гол имаш.
Тоа се нарекуваше FIFA синдром. Онака, само кликаш пас и само си наоѓа играчи, прави 50 метарски пасови и слично...
Не знам дали сте приметиле како сите FIFA играчи имаат ист стил на игра кога ја пробуваат PES, со трчање од страна и пас во средина. :)

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
top e demovo mn. mn. mn. mn. podobra od 2010 bravo! kako da gledam na tv a ne da igram stvarno realno e vo sekoj pogled samo edno nema da mi se sviga ako ne moze na finalnata da se smenat iminjata na igracite, da ne stojat nad niv , nekako tapa mi e taka :D

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
top e demovo mn. mn. mn. mn. podobra od 2011 bravo! kako da gledam na tv a ne da igram stvarno realno e vo sekoj pogled
Уште не официјално излезена 2011 има и подобра од неа :pos: 2012 ја пробуваш или? :pos2:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Еден мал минус...

Кога е офсајд и кога во кадар е помошникот,не е помошникот тој кој прв сигнализира со знаменцето дека е офсајд туку прво се слуша свирчето па после помошникот сигнализира.

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
nemoj do tolku da navleguvas :D
Еден мал минус...

Кога е офсајд и кога во кадар е помошникот,не е помошникот тој кој прв сигнализира со знаменцето дека е офсајд туку прво се слуша свирчето па после помошникот сигнализира.

--- надополнето ---

Уште не официјално излезена 2011 има и подобра од неа :pos: 2012 ја пробуваш или? :pos2:

zgresiv i se popraviv ali ti pobrz si bil da mi se iznasmees na greskata hahahah

B

Beck's

Гостин
iritira toa sto posle sekoj prekrsok ima replay.Toa inaku da grafikata e top,stvarno ja podobrile.A golmanite ista gomna se ko predhodnite edicii.

H

-HRO

Гостин
iritira toa sto posle sekoj prekrsok ima replay.Toa inaku da grafikata e top,stvarno ja podobrile.A golmanite ista gomna se ko predhodnite edicii.
Мене лично не ме иритира тоа ни малце...баш е топ да видиш дали стварно имало фаул...напротив ја прави уште пореална самата игра ;)
Инаку за играта немам коментар...дефинитивно ова е една од најдобрите игри оваа година...се е перфектно и мајсторски изработено!
Со нетрпение ја чекам целата игра!
ГОЛЕМ ПЛУС ЗА КОНАМИ!

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Некој начин да не имаат избацено да можат повеќе тимови да се играат?

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
Брака дај те некој салам линк по пп за да ја симнам?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
дајте линк на ПП..
должен да ви останам цел живот!

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Код:
http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe
Еве и линк јавно...
Доволно беше да се навратите неколку страни поназад.

?

..........

Гостин
Синоќа го пробав демото, две утакмици направив со пријател, како за прв пат ми се виде доста добро, ми се допага начинот на додавање и пуштање пасови, добри се и ефектите кога играчите се борат за топка.....
исто така и одбраната, значи нема веќе држење икс и трчање по топката, мора самиот да го наместиш играчот за да блокира или да ја одземе топката, тоа е она што ми се допага, за повеќе ќе треба убаво да го поиграм, за да донесам генерален заклучок, се на се многу е подобар од 2010..

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
Мене лично не ме иритира тоа ни малце...баш е топ да видиш дали стварно имало фаул...напротив ја прави уште пореална самата игра ;)
Инаку за играта немам коментар...дефинитивно ова е една од најдобрите игри оваа година...се е перфектно и мајсторски изработено!
Со нетрпение ја чекам целата игра!
ГОЛЕМ ПЛУС ЗА КОНАМИ!

normalno e deka ne mozat da gi pogodat vkusovite na cel svet sekoj si ima razlicni gledista i razlini dobri i losi strani no generalno igrata e spored mene najdobra do sega :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
normalno e deka ne mozat da gi pogodat vkusovite na cel svet sekoj si ima razlicni gledista i razlini dobri i losi strani no generalno igrata e spored mene najdobra do sega :)
Боље од 6-ката ? Тешко.
Ја симнувам во моментов, да видам шо толку фама се дигна.

Kajgana Shop

На врв Bottom