Имаш на почеток од МЛ да си избереш со која брзина сакаш да ти се развиваат играчите, ваљда лани било тоа 200% што викашDevelopment-от во играва е гомна или мене така им се чини? Па мајку му, напраив играч за МЛ, и одиграв 2 сезони, 80% од тренинг и уште 6-7 натпревари и Speed од 80 на 82 дојде.
Во тренинг менито Speed ми е со 6 такви.
И за мастер лига е исто како горе што споменав. На 2010, било кој играч имаше 200% побрзо појачување(development). Тука е .............
Почекај уште некој ден. Сега за сега, не брзај, не се баш најдобро направени.decki dajte mi samo OPTION file.. da mi gi smeni iminjava i amblemi... ???????
Еве ти со направени трансвери а за аблеми треба да го инсталираш целиот пач од пес едит.decki dajte mi samo OPTION file.. da mi gi smeni iminjava i amblemi... ???????
Да не немаш ставено крак !?This software must be activated prior to use. For activation, a valid SERIAL is essential.
Тоа ми излегува кога одам Play.
help?
Иди у Player settings и одбери assisted или semi assisted незнам кое беше... пробај ги двете, таму е проблемот за тоа.Зошто кога идам екзибишн ми дава да играм само со еден играч, а не со цел тим?!
Може да префрлиш играч од Држава у Тим. Јас така Красич го префлив во Јуве. У edit/transfers/тим во кој сакаш да ставиш играч/add/ и државите се на крај(десно) и ако играчот е слободен, не е во никој тим ќе можеш д аго ставиш играчот во тој тим кој си го одбрал.Да не немаш ставено крак !?
Иди у Player settings и одбери assisted или semi assisted незнам кое беше... пробај ги двете, таму е проблемот за тоа.
После само 5 утакмици одиграни можам да кажам дека сум презадоволен од играва... многу подобрена ми е од демото. За прв пат после ПЕС6, ме влечеше да играм уште утакмици на Exibition... не само терај Мастер Лига... тоа и БАЛ уште и ги немам пробано.
Сега нормално има и минуси, како на пример ме нервира што свирчето на судијата при прекин едвај се слуша... а ептен ми е глупо сега при Normal long камерата (која ми е дефолт за играње), кога не оди камерата по линија туку останува на средина па при одбиена топка од удар, ти се чини дека топката иде настрана а уствари таа се враќа назад по средината...
И, зашто неможам да направам трансфер од држава у клуб на некој играч ?... на претходниве можеше...
Sakas da kazes site transferi se napraveni ili delimicno nekoi? Jas napraviv golem del od transferite, spored toa so znam i proveriv, ali na sve nemoze mnogu ima.Еве ти со направени трансвери а за аблеми треба да го инсталираш целиот пач од пес едит.
http://rapidshare.com/files/423110516/EDIT.bin
На кое ниво играш? :smir:Прва сезона BAL со Мајнц: 17 гола, најдобар стрелец во купот 8 и most valuable player, 8 пати man of the match, во тим на сезона во куп и првенство, од 67 на 70 се развив и потпишав во Фиорентина!
PS: играм за Босна оти нас не нема - стандард!
На TOP!На кое ниво играш? :smir: