Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Некој може да ми го објасни овај дел?
Некој може да ми го објасни овај дел?
отпакувај го тоа што е внатре,стави ги сите винрар од цедето во некој фолдер во PC и таму отпакувајЈа купив играва,и сеа има само некој Винрар фајлови,а ја неам појм шо треба да напраам за да ја инсталирам.Може некој да ми помогне?
Напраив се како шо треба и сеа ќе отпакувам еден фајл,и за вториот ми вика немаш место,и сеа незнам како тоа отпакуваното да не иде у Ц.Ај чаре кажете ми.отпакувај го тоа што е внатре,стави ги сите винрар од цедето во некој фолдер во PC и таму отпакувај
Стварно немам идеја.. ре-инстал на цела игра!Како може да се избриште пачот?
А може ли да инсталираш друг пач имајќи еден? значи да го има вториот што ќе го инсталираш а тој првиот да не функционира веќе!?Стварно немам идеја.. ре-инстал на цела игра!
Мислам дека на овој пач, нема да можеш да overwritn-еш уште некој друг пач, бидејќи директно ти со овој пач правиш промени во имг. фајловите на самата игра каде што е инсталирана. Идам по некоја логика.. така да, најубаво ре-инстал.. :wink:А може ли да инсталираш друг пач имајќи еден? значи да го има вториот што ќе го инсталираш а тој првиот да не функционира веќе!?
Да, ама за да го најдеш ќе мора да ги листаш предходните страни.Него ме мрзи да ги листам претходните страни, има ли излезено пач за трансферите?
Една страна поназад. Тој е единствен сега за сега, нашминкан е добро, али пребрзо е направен.. доста утки има во формациите, поставите, трансферите, бројките..Само што изиграв еден натпревар и можам да кажам дека PES ќе остане број 1. фудбалска симулација кај мене. Него ме мрзи да ги листам претходните страни, има ли излезено пач за трансферите?
неможе затоа што е преку AFS т.е. нема китсервер,а ако го имаш iso-to нарпрај му mount и после таму каде што ти mountot во Mycomputer копирај ги тие dtxx сите нови од пачот што си ги стаил и ќе го избиришеш и во mydoc/konami/save треба тој edit фајлот да го избришеш:kesa:Како може да се избриште пачот?
Фала. Штом е таква работата ќе си почекам некое време дур не се досреди, не се брзам .Една страна поназад. Тој е единствен сега за сега, нашминкан е добро, али пребрзо е направен.. доста утки има во формациите, поставите, трансферите, бројките..