PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
This software must be activated prior to use. For activation, a valid SERIAL is essential.

Тоа ми излегува кога одам Play.
help?

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.846
Поени од реакции
2.724
Зошто кога идам екзибишн ми дава да играм само со еден играч, а не со цел тим?!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Development-от во играва е гомна или мене така им се чини? Па мајку му, напраив играч за МЛ, и одиграв 2 сезони, 80% од тренинг и уште 6-7 натпревари и Speed од 80 на 82 дојде.
Во тренинг менито Speed ми е со 6 такви.

И за мастер лига е исто како горе што споменав. На 2010, било кој играч имаше 200% побрзо појачување(development). Тука е .............

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Development-от во играва е гомна или мене така им се чини? Па мајку му, напраив играч за МЛ, и одиграв 2 сезони, 80% од тренинг и уште 6-7 натпревари и Speed од 80 на 82 дојде.
Во тренинг менито Speed ми е со 6 такви.

И за мастер лига е исто како горе што споменав. На 2010, било кој играч имаше 200% побрзо појачување(development). Тука е .............
Имаш на почеток од МЛ да си избереш со која брзина сакаш да ти се развиваат играчите, ваљда лани било тоа 200% што викаш

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
decki dajte mi samo OPTION file.. da mi gi smeni iminjava i amblemi... ???????

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Прва сезона BAL во Мајнц сум више легенда :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.010
Изводливо е некако да се твикува камерава ? Ко на Фифа, на ја спуштам, да зумирам и слично, нешто ко custom mode ...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
This software must be activated prior to use. For activation, a valid SERIAL is essential.

Тоа ми излегува кога одам Play.
help?
Да не немаш ставено крак !?

Зошто кога идам екзибишн ми дава да играм само со еден играч, а не со цел тим?!
Иди у Player settings и одбери assisted или semi assisted незнам кое беше... пробај ги двете, таму е проблемот за тоа. :)

После само 5 утакмици одиграни можам да кажам дека сум презадоволен од играва... многу подобрена ми е од демото. За прв пат после ПЕС6, ме влечеше да играм уште утакмици на Exibition... не само терај Мастер Лига... тоа и БАЛ уште и ги немам пробано.

Сега нормално има и минуси, како на пример ме нервира што свирчето на судијата при прекин едвај се слуша... а ептен ми е глупо сега при Normal long камерата (која ми е дефолт за играње), кога не оди камерата по линија туку останува на средина па при одбиена топка од удар, ти се чини дека топката иде настрана а уствари таа се враќа назад по средината...

И, зашто неможам да направам трансфер од држава у клуб на некој играч ?... на претходниве можеше...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Да не немаш ставено крак !?

Иди у Player settings и одбери assisted или semi assisted незнам кое беше... пробај ги двете, таму е проблемот за тоа. :)

После само 5 утакмици одиграни можам да кажам дека сум презадоволен од играва... многу подобрена ми е од демото. За прв пат после ПЕС6, ме влечеше да играм уште утакмици на Exibition... не само терај Мастер Лига... тоа и БАЛ уште и ги немам пробано.

Сега нормално има и минуси, како на пример ме нервира што свирчето на судијата при прекин едвај се слуша... а ептен ми е глупо сега при Normal long камерата (која ми е дефолт за играње), кога не оди камерата по линија туку останува на средина па при одбиена топка од удар, ти се чини дека топката иде настрана а уствари таа се враќа назад по средината...

И, зашто неможам да направам трансфер од држава у клуб на некој играч ?... на претходниве можеше...
Може да префрлиш играч од Држава у Тим. Јас така Красич го префлив во Јуве. У edit/transfers/тим во кој сакаш да ставиш играч/add/ и државите се на крај(десно) и ако играчот е слободен, не е во никој тим ќе можеш д аго ставиш играчот во тој тим кој си го одбрал.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Прва сезона BAL со Мајнц: 17 гола, најдобар стрелец во купот 8 и most valuable player, 8 пати man of the match, во тим на сезона во куп и првенство, од 67 на 70 се развив и потпишав во Фиорентина! :)
PS: играм за Босна оти нас не нема - стандард!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Прва сезона BAL со Мајнц: 17 гола, најдобар стрелец во купот 8 и most valuable player, 8 пати man of the match, во тим на сезона во куп и првенство, од 67 на 70 се развив и потпишав во Фиорентина! :)
PS: играм за Босна оти нас не нема - стандард!
На кое ниво играш? :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom