PayPal (официјална тема)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Не ти треба за Nike пејпал, тие имаат своја наплата. Директ со кредитна можеш да нарачаш, пази да не прекорачиш царина. Изводот од картицата ќе ти послужи како доказ за плаќањето.
Царина до 100 евра не се плаќаше така?

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
dobro,ja sum registriran na paypal i imam debitna karticka,sea ja zemav skoro,ali vrska neam mi bara security number, trocifren digitalen broj otpozadi a ja neam toa na mojata karticka,kako sea ova?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Како може да немаш троцифрен број позади??Прашај во банката која ја издала картичката.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Како може да немаш троцифрен број позади??Прашај во банката која ја издала картичката.
zimi se nemam,epten me zacudi,sto da prasam sea,zasto nemam trocifren broj otpozadi?ne sfakam kako moze ova

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
zimi se nemam,epten me zacudi,sto da prasam sea,zasto nemam trocifren broj otpozadi?ne sfakam kako moze ova
треба да ти биде виса електрон или така нешто со која можеш да плаќаш преку интернет.
сите тие имаат троцифрен број кој ти го немаш.

Член од
10 март 2012
Мислења
27
Поени од реакции
14
slucajno ja vidov temata, ama me mrzese da gi citam site postovi pa skoknav na posledna strana, pa ne znam dali nekoj ima prasano: dali nekoj ima informacija dali paypal ke bidi dostapen za makedonija vo skoro vreme? imav visa elektron od nlb i se imav registrirano kako od slovenija so kartickata, ama ko mi istece rokot na kartickata i ko zedov nova, novata ne mozam da ja dodadam na accountot.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
треба да ти биде виса електрон или така нешто со која можеш да плаќаш преку интернет.
сите тие имаат троцифрен број кој ти го немаш.
ја имам маестро дебитна од комерцијална,не мора за плаќање,само да примам пари и да ја верификувам на пејпал,значи сеа маестро не ми важи и мора само виза електрон?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
slucajno ja vidov temata, ama me mrzese da gi citam site postovi pa skoknav na posledna strana, pa ne znam dali nekoj ima prasano: dali nekoj ima informacija dali paypal ke bidi dostapen za makedonija vo skoro vreme? imav visa elektron od nlb i se imav registrirano kako od slovenija so kartickata, ama ko mi istece rokot na kartickata i ko zedov nova, novata ne mozam da ja dodadam na accountot.
Ако не оваа година, тогаш догодина :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
ја имам маестро дебитна од комерцијална,не мора за плаќање,само да примам пари и да ја верификувам на пејпал,значи сеа маестро не ми важи и мора само виза електрон?
сега точно незнам да ти кажам како, но ако е за интернет транскации треба и има три броја посебни.
виса електрон е најчеста, сега од каде ке ја извадиш тоа е сосем друго. до скоро од тутнска ги вадеја ама таа финта за на пејпал мислам дека не можи. некој викат дека можи така да пробај ништо не те кошта. некаде имаше и туторијал како тоа да го направиш.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
Вчера направив трансакција на eBay, меѓутоа продавачот ми кажа да ја откажам. За колку време парите ќе можам пак да ги имам на картичката? Не Paypal ми вели дека парите се вратени на мојата сметка. Знае некој?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Вчера направив трансакција на eBay, меѓутоа продавачот ми кажа да ја откажам. За колку време парите ќе можам пак да ги имам на картичката? Не Paypal ми вели дека парите се вратени на мојата сметка. Знае некој?
Почекај некој ден, би требало да ти ги вратат. Не знам дали ќе ти ги вратат на картица директно или на Пејпал акаунтот. Ај баш пиши откако ќе ти ги вратат.

Kajgana Shop

На врв Bottom