PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти треба за Nike пејпал, тие имаат своја наплата. Директ со кредитна можеш да нарачаш, пази да не прекорачиш царина. Изводот од картицата ќе ти послужи како доказ за плаќањето.

Царина до 100 евра не се плаќаше така?

dobro,ja sum registriran na paypal i imam debitna karticka,sea ja zemav skoro,ali vrska neam mi bara security number, trocifren digitalen broj otpozadi a ja neam toa na mojata karticka,kako sea ova?

Како може да немаш троцифрен број позади??Прашај во банката која ја издала картичката.

Како може да немаш троцифрен број позади??Прашај во банката која ја издала картичката.

zimi se nemam,epten me zacudi,sto da prasam sea,zasto nemam trocifren broj otpozadi?ne sfakam kako moze ova

zimi se nemam,epten me zacudi,sto da prasam sea,zasto nemam trocifren broj otpozadi?ne sfakam kako moze ova
треба да ти биде виса електрон или така нешто со која можеш да плаќаш преку интернет.
сите тие имаат троцифрен број кој ти го немаш.

slucajno ja vidov temata, ama me mrzese da gi citam site postovi pa skoknav na posledna strana, pa ne znam dali nekoj ima prasano: dali nekoj ima informacija dali paypal ke bidi dostapen za makedonija vo skoro vreme? imav visa elektron od nlb i se imav registrirano kako od slovenija so kartickata, ama ko mi istece rokot na kartickata i ko zedov nova, novata ne mozam da ja dodadam na accountot.

треба да ти биде виса електрон или така нешто со која можеш да плаќаш преку интернет.
сите тие имаат троцифрен број кој ти го немаш.

ја имам маестро дебитна од комерцијална,не мора за плаќање,само да примам пари и да ја верификувам на пејпал,значи сеа маестро не ми важи и мора само виза електрон?

slucajno ja vidov temata, ama me mrzese da gi citam site postovi pa skoknav na posledna strana, pa ne znam dali nekoj ima prasano: dali nekoj ima informacija dali paypal ke bidi dostapen za makedonija vo skoro vreme? imav visa elektron od nlb i se imav registrirano kako od slovenija so kartickata, ama ko mi istece rokot na kartickata i ko zedov nova, novata ne mozam da ja dodadam na accountot.
Ако не оваа година, тогаш догодина :)

ја имам маестро дебитна од комерцијална,не мора за плаќање,само да примам пари и да ја верификувам на пејпал,значи сеа маестро не ми важи и мора само виза електрон?
сега точно незнам да ти кажам како, но ако е за интернет транскации треба и има три броја посебни.
виса електрон е најчеста, сега од каде ке ја извадиш тоа е сосем друго. до скоро од тутнска ги вадеја ама таа финта за на пејпал мислам дека не можи. некој викат дека можи така да пробај ништо не те кошта. некаде имаше и туторијал како тоа да го направиш.

Вчера направив трансакција на eBay, меѓутоа продавачот ми кажа да ја откажам. За колку време парите ќе можам пак да ги имам на картичката? Не Paypal ми вели дека парите се вратени на мојата сметка. Знае некој?

Вчера направив трансакција на eBay, меѓутоа продавачот ми кажа да ја откажам. За колку време парите ќе можам пак да ги имам на картичката? Не Paypal ми вели дека парите се вратени на мојата сметка. Знае некој?
Почекај некој ден, би требало да ти ги вратат. Не знам дали ќе ти ги вратат на картица директно или на Пејпал акаунтот. Ај баш пиши откако ќе ти ги вратат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom