PayPal (официјална тема)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Изгледа престана да функионираат нови регистрации. Денес пробав на нов акаунт и не ми успеа.

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
189
Поени од реакции
4
mene mi ja prifati karticata od tutunska pred eden den ( 12.03.2012) preku withdraw.
dali toa znaci deka sega mozam da plakam ?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.122
Поени од реакции
9.070
mene mi ja prifati karticata od tutunska pred eden den ( 12.03.2012) preku withdraw.
Нормално дека ќе можеш доколку повлекло ~90тина денари што се за проверка на картицата. После таа процедура ако имаш доволно средства на картицата можеш да си купуваш и плаќаш со ПП.

T

Tetro

Гостин
неќу да те загрижувам, ама ако не ти го лимитираат акаунтот за три дена, со здравје да си го користиш

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас имам пејпал акаунт и све е во ред картичка регистрирана преку withdraw..е сега имам еден другар чека да му ја одмрзнат сметката на пејпал имал некаде 2000 евра ..и сега дали ке можи да ги префрли кај мене и да ги извадиме .. ајде помош некој што извадил до сега пари вака ..

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Сакам да извадам картица сеа и да се рег на пејпал преку стариов метод со Словенија е сеа ми треба некој убаво да ми пише која картица да ја зеам за да пробам дали ќе може да бидне работата. (пр.Планирав Виза Електрон од НЛБ)
Пејпалот ми треба само за да влечам пари од страна/страни,па секоја помош би била добредојдена.

Фала однапред.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сакам да извадам картица сеа и да се рег на пејпал преку стариов метод со Словенија е сеа ми треба некој убаво да ми пише која картица да ја зеам за да пробам дали ќе може да бидне работата. (пр.Планирав Виза Електрон од НЛБ)
Пејпалот ми треба само за да влечам пари од страна/страни,па секоја помош би била добредојдена.

Фала однапред.
Виза електрон од НЛБ и фурај :D

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Има ли некој што сака а неможе да си извади долари од paypal? Ако има може да се договориме да ми ги прати на моја paypal сметка јас ќе му ги дадам во кеш во денари на рака. Слободно пишете на ПП ќе се договориме.

Член од
7 мај 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
@acereal нека се стрпи другар ти 180 дена, ќе ги повлече после или на картица или на банкарска сметка. нема опција да ги префрли на друг пејпал откако го одмрзнат. поздрав!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не бе нема верификувано тој картичка ништо нема .. му ги пратиле од странство нема ни картичка ништо .. сакал преку мене .

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Истиот овој метод работи и на Master Card ( Standard мислам дека беше ) дебитна картичка од Охридска Банка и како држава ставате Бугарија. Испробано од 3ца мои пријатели. И на Стопанска Банка АД Скопје работи истиов овој метод со Visa Internet ( држава за регистрација Словенија ) картичката што сега засега сум ја сретнал само во оваа банка овде во Македонија, другиве банки мислам дека не издаваат вакви картички. Испробано од мене лично. ( Би требало на начинот објаснет горе да се поврза и Visa Electron од Стопанска Банка ( со регистрирана држава Словенија )
Дај боже уште да работи методава...У понеделник сестра ми ќе отвори трансакциска сметка и ќе земе Visa Internet дебитна...Многу се чека за да ја издадат (зборувам повеќе од една недела)? Пошо сака да купи и авионски билет од Turkish Airlines...

Исто така, дали можеме да купуваме од официјалната страница на Nike директно вака со оваа дебитна картичка или пак тоа мора да иде преку пејпал?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Исто така, дали можеме да купуваме од официјалната страница на Nike директно вака со оваа дебитна картичка или пак тоа мора да иде преку пејпал?
Не ти треба за Nike пејпал, тие имаат своја наплата. Директ со кредитна можеш да нарачаш, пази да не прекорачиш царина. Изводот од картицата ќе ти послужи како доказ за плаќањето.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Дај боже уште да работи методава...У понеделник сестра ми ќе отвори трансакциска сметка и ќе земе Visa Internet дебитна...Многу се чека за да ја издадат (зборувам повеќе од една недела)? Пошо сака да купи и авионски билет од Turkish Airlines...

мислам можеш само со картичка од официјална страна не треба пејпал...

Kajgana Shop

На врв Bottom