kire_koste
Которец
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 307
- Поени од реакции
- 136
Abe fati ova ej ne mi se verue sega ke mozam pak da go koristam PP
***Прибидејќи добив многу пораки во кои се прашуваше која држава да се стави, регистрирајте се со Словенија, Бугарија или Хрватска***
Значи драги мои, успеав да ја регистрирам мојата нова(продолжена во Октомври 2011) виза електрон од тутунска на пејпал
Во Октомври кога ми заврши старата што ми беше регистриана на пејпал, пробував да ја регистрирам новата и како и на сите други ми ја препознаваше дека не е од Македонија и не ми ја регистрираше.
Е сеа, како ја регистрирав. Логирајте се на пејпал, одете на My Account -> Withdraw
и тука кликнете Withdraw funds to your card
Па одете на Add Card и внесете ги податоците што се бараат од вас (внесете го бројчето на картичката со како што е покажано на примерот, со празно место после 4 бројки). Стиснете Add Card.
Сега одете на My Account и десно кај Notifications треба да има нешто во стилот на Confirm credit/debit card и кликнете на тоа
*За следниов чекор треба да имате барем 1.5 евра на картичката
Тука ќе има нешо Confirm или Continue стиснете на тоа. Следно ќе имате нешо вакво
И ваљда ќе ви стигне порака на мобилен дека сте направиле успешно плаќање блабла и ќе го пишува кодот (PP*XXXX).
Ако не ви стигне порака, ваљда ќе треба да почекате некој ден да се изврши целосно транскацијата и ќе си го видите кодот на интернет кај што проверувате сметка или прашајте во банка.
Сега повторно во My Account од десна страна кај Notifications треба да има нешо Confirm/Enter Code или шо и да беше, стиснете на тоа, внесете го кодот и готово.