P
Princ
Гостин
А што очекуваш од министер за информатичко општество кој со цел памет коментира доаѓање на ајфон 5 во македонија (ват д фак) а ни збор да каже на пример за нешто што е во негова суштинска надлежност, како на пример МАРНЕТ? Во овој имав голема надеж и очекување, ама последнава година според мене е најлошиот министер. Подобар е БИЛО КОЈ друг.http://netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=109909&kategorija=1
--- надополнето: 20 септември 2012 во 23:21 ---
OMG OMG OMG, dali ovoj se razbira vo nesto ili treska gluposti---о меѓувреме ние комунициравме и со Ауерпеј, Манибукерс и Гугл чекаут и веројатно во брзо време некој од нив ќе пристигне во Македонија, па граѓаните ќе можат да користат некој од овие платежни процесори на поголем број од веб-страници кои електронски нудат производи, меѓу кои и Ибеј кој користи и Гугл чекаут и Мани букерс и Пејпал и други - вели Ивановски.Moneybookers veke koristam 5 godini isto taka i google checkout,, OMG,, ja neznam kaj ziveam,NAVISTINA VAKVI SELJACISTA JA VODAT MAKEDONIJA, ---se nadevam deka i moneybookers ke dojde vo makedonija muhahahahahaha, em se smejam em se nerviram
--- надополнето: 21 септември 2012 во 00:10 ---
Министерството како министерство не само што не е грешка, туку е одлична. Замисла. Тоа што во пракса е страшно забегано министерство - башка муабет.Министерството за Информатичко Општество и Администрација е една од најголемите грешки на актуелната влада на Република Македонија и ќе остане една од најголемите грешки и на идните влади на Република Македонија се додека не биде укинато.
Треба длабински реформи во тоа министерство, сериозни реформи... не треба негово укинување.