Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа никогаш не излегува од мода!Лоша навика, ама сепак сите оговарат, тоа е во мода![]()
Ооооо колку само оговарам со другарките и со брат ми посебноа иначем вака по надвор не оговарам ако личностите не ми се блиски и ако немам доверба во нив и секогаш менувам тема кога ќе се најдам во таква ситуација. Ама затоа со другарките...
кој ќе рече дека не оговара лаже![]()
Ооооо колку само оговарам со другарките и со брат ми посебноа иначем вака по надвор не оговарам ако личностите не ми се блиски и ако немам доверба во нив и секогаш менувам тема кога ќе се најдам во таква ситуација. Ама затоа со другарките...
Не,не,не,тоа не е оговарање,тоа е удирање сеир на туѓа сметка,додуше не ретко се дешава и на наша.
Ама па сега,некои луѓе греота се да не им се изнасмееш,плачат за сеир(иф ју ноу уат ај мин)![]()
![]()
![]()
пиес:дојди на мсн морам да ти кажем нешто (л’жем)
Во последно време да, ама со секако си зависи од карактерот. Јас не оговарам и не сакам да ме оговараат.mashkite ogovaraat poishe od zenskite spored mene
Нее оговарамептен енкој ако ми е трн у очи со нешто што ми смета па може но во принцип не
![]()