Озборување

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
нема да ни иде кафето убаоо ако фрлиме некој трач муабет

Па ако ми се одбие оговараното од целовкупниот муабет во животов,ке останат “само здраво шо праиш’’ и пар муабети за фудбал.. :)
Оговарам онака гадно,чак и се случувало ако е нешто тајно(што мислела дека само она знае),да и го лупнам од фаца на оговараната странка ако ме изнервира :)

Не сме имуни и ние машките на ова :vozbud: ама си признавам бе :toe: ,не сум како оние...јас не оговарам јас кажувам факти :tapp:

мразам оговарање, но сакам оговарачици :pos2:

оговарањето го применуваат оние кои не знаат што паметно да направат од својот живот:toe:

А бе нема човек што не оговара, ај да не се правиме наивни. Уствари може има по некој, ама тоа чудо уште не сум го видела.:icon_lol:

Оговарам бе, оговарам. И си признавам обично ги оговарам тие што не ги поднесувам и што не ме поднесуваат. Кога ќе се седне на кафе, не може само интелектуални муабети, мора и малце трачарење.:)
Ама постои и добро т.е позитивно оговарање, кога збориш позитивно за некој кога он/она не е тука.:pipi:

Море оговарам, `ршум праам.
Уз кафенце, на мсн, дома, на факс, во друштво, во двојка, енитајм, ени плејс.
И убао ми е, и на сите ни е, и нема човек што е имун на тоа. :pipi:

А бе нема човек што не оговара,ај да не се правиме наивни.Уствари може има по некој,ама тоа чудо уште не сум го видела.:icon_lol:

Оговарам бе,оговарам.И си признавам обично ги оговарам тие што не ги поднесувам и што не ме поднесуваат.Кога ќе се седне на кафе,не може само интелектуални муабети,мора и малце трачарење.:)
Ама постои и добро т.е позитивно оговарање,кога збориш позитивно за некој кога он/она не е тука.:pipi:

Те подржвам целосно :bravo: бар некој да си признајт...не сите мразам оговарачи ова она,а фактички и тие се....глупости :uvo:

Prirodna pojava e toa ali sega prajme muabet i tolku ne da se opsednam sega cel den da se tupam so koj kakov e so kogo e koj se razvel i slicno ama srasno mrazam od muva slon koga ke se naprai i luge koi te poznavaat podobro i znaat za tvoeto mianto poveke od ti samiot.:tapp:

Оговарам... иако не ми е мило и не сакам да го правам тоа и се мразам кога го правам тоа! :lud:секогаш ќе се најде нешто за оговарање хихих професорите за заб ги имаме фатено :baeh: Не е убаво ама коа луѓето немаат попаметна работа .... оговараат

за оговарање (убави работи) сум прв

кога ме оговарат онда сум последен

па оговарам,оговарам... најчесто после некое излегување утредента се собираме на трач кафе,да резимираме кој како што...:pipi: ништо злонамерно,ама ете така у крв ни е...

порано додека идев на школо обожавав да оговарам не можевме да замислиме ако не свртиме некој муабет со дугарките кога се запишав на факултет немам никого оговарано... ако сака некој да оговараме......... :vozbud::smir::smir:

koga lugeto bi znaele sto zborat edni za drugi, zad grb, koga ne se zaedno, na svetot ne bi ostanale ni 4 prijateli.-Blez Paskal

а бе кај мене у клас има едно дете, секој ден оговара некој, кој кај бил, што правел, колку бил ок и такви некои глупости

Сите ама баш сите сакаат да озборуваат, дали биле машки или женски, без тоа неможеме , ако не озборуваме некого нема муабет не е интересно ако некого не замешаш во истиот, ех види ја онаа каква кошула облекла, леле види го оној бе види какви фармерки, кондури и итн носи, тоа е основа на озборувањето значи излгедот наш, е потоа следат постапките на луѓето, кој со која, која со кого , тројки, и сл. швалерисувања, ред други работи, значи и проблем е да затоа што секојденвно гледаме и се мешаме во туѓите работи и проблеми, но никогаш прво погледот не го вртиме кон нашите сопствени грешки проблеми, трачеви, како што сакаме да огововараме, така многу лесно можеме да се најдеме во нечија уста, е тогаш боли кога ќе слушнеш дека некој ти ја мати кашата, арно ама тоа е тоа во таква средина живееме и мислам дека е многу тешко да се сменими односно искорениме озборувањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom