Озборување

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
кој ќе рече дека не оговара лаже :icon_lol:
 

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ич не сакам оговарање.Не оговарам.Иам една у комшии ,абе нон стоп оговара.А отвори уста лже нешо.Како може така бе.У пензија е.И муж и е у пензија.Син и на ветерина е и вика дека исчистил 3та ама не ми се верува .Лже пак 100%.Само се жали дека нема пари а убави пензии зимаат и двајцата......Нееее...Не оговарам јассс...:)
 
M

**MEMORY**

Гостин
Секој оговара ама има оговарање и оговарање.

1. Злонамерно, само колку да се рашири некој невистинит трач.
2. Оговарање чисто информативно, да се каже што е ново у градот.

Има уште неколку опции ама ги издвојувам овие две. Секој си се наоѓа барем во една од понудените.
 
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не постои муабет без да се оговара некој,ама како што кажа членката над мене...има злонамерно озборување и само обична “размена на информации“,
 

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Не оговарам и мрзам оговарачи! Ако има некој нешо да кажи против мене нека ми го каже во очи, а не зад грб. Тоа е тоа, таквите луѓе немаат свој живот па се мешаат у туѓите...
 

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
64
Obicno na maskite poveke im se veruva koga e vo prasanje nekoj trac...bas poradi toa sto na zenskite toa im e "hobi" i voobicaeno e toa.

Retko tracaram i koga tracaram toa e vo krugot na moite najbliski drugarki na koj im veruvam zosto mrazam koga nekoj me ogovara i jas toa ke go doznaam,nejkam da pravam nesto sto mrazam da mi go pravat...Imam popametna rabota,i moi "problemi" za koj baram uteha i sovet,i nejkam da trosam vreme na bespotrebni muabeti....no sekako ponekogas so slast ogovaram ako osobata nenormalno mnogu me nervira ili od cista ljubomora!
 
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Нема да тупам многу,само ке кажам дека сум бетер од жена... Ама поише сакам у фаца да плескам.
 

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
па ја мислам дека и зените и мазите оговараат, нема некој кој не казува трачеви. али тоа дека мазите пренесуваат повеќе трачеви од зените, не сум баш сигурен.:)
 
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Да не бидам погрешно сфатена... сакам да оговарам со луѓе кои сакаат да оговараат. Ама им кажувам што мислам и на тие што ги оговарам.:toe:
 

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Aх обожавам да трачарам. Ама оноа, “добронамерно“ трачарење. Како лексилиум ми е. А тек па кога ќе се погоди друштвото и темата...можам да трачарам до бескрај.:pipi:
 
Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
а бе да живеете Охрид ќе видите што е оговарање, за секого има по нешто, да не поминиш по чаршија, за другиве градови не знам, ама за Охрид знам.
 
Член од
20 април 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Да не се лажеме сеа..нема личност која барем еднаш у својот живот не кажала нешо лошо за некого ..значи сите оговараат..е сеа кај некој е поизразено :) .. a машките некад се бетер алапачи од женските ..
 

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.046
Поени од реакции
104
Сите оговараме, односно барем еднаш секој од нас оговарал некој.. Никој не може да каже дека никогаш во животот не е огварал. Но сметам дека има 2 типа на оговарање: да се прикажат лошите особини на некоја личност или само така заради занимација... За тоа второто оговарање сметам дека секој од нас имал искуство.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom