Овоа ти е боже сачуј!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
КОМЕДИИИ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ЛОЛ абе овие вистина се или вицови и киксови цццццццццц:kesa:

- Se samozadovoluvav so Barbika, posle sto na Barbi i ispadna glavata i ostana "vnatre". Sto da pravam? Ve molam ne prakajte me na ginekolog.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Хех, јесте да има многу глуп народ, ама до толку бре? Измислени се овие...

Половина од тие ги имам прочитано на failblog од ко некој ги поставил yahoo answers

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
- Zdravo. Imam 11 godini. Vo tretiot mesec od ovaa godina primetiv koga ja staviv rakata na stomakot, osetiv nekoe tropanje okolu papokot. Pomisliv deka mozebi sum trudna. Mnogu se plasam od bremenost. Do sega ne sum imala decko, a ne pak da imam spieno so nim, no mislam da sum trudna bidejki tropanjeto go osekam okolu papokot. Dali e mozno da sum trudna, ako se samozadovoluvam ili toa voopsto nema vrska so bremenosta.

[/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Imam 13 godini i odneodamna spiev so rodnina vo ista soba (na odvoeni kreveti). Mozam li da zatrudnam?[/FONT][/FONT]

^Овие двете се...:pos::pos::pos::pos::pos:

Се знае кој е најстопан овде, ве молам: - Imam 13 godini i ke stanam tatko. Odsekogas sum bil poiskusen od svoite vrsnici.

КАКОВ ГАД!!!!!!!!!!!!

ај да не пукнеш...ме изнасмеа...вака не сум се смеел којзнае од кога...одма ctrl+P i отцепување од смеење цело друштво вечер...

Че
- Ve molam pomognete mi, non stop na mojot penis ispod glavata imam nesto belo?
* Odgovor: Izmij go

- Primetiv na reklamite za vloski, sekogas ima nekoja plava tecnost, a mene mi e crvana... Dali sum normalna?
Она првото во оригинал е.
Ве молам помогнете ми.Постојано под главата од пенисот имам нешто бело.Шифра:Сокол.
*Одговор:Соколе измиј го!!!
:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom