Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- Imam 13 godini i ja pokazuvam mojata vagina na momcinjata vo wc i mi e mnogu neprijatno bidejki imam golem crven prisht dole... Kako da go izlekuvam prishtot?
Ми зема зборотПа после затруднувањето на типката во базенот, треба да се размисли околу оваа проблематика)))))))))))))))
-dali znaete sto e toa da mastraubiras?nz dali i tocno go napisav
-Еднаш си чепкав по едно профилче на iМеsh и видов профил на еден лепотан ог отворив и му зедов мсн...Пишевме само она знајш шо прајш како си колку год. имаш такви глупости....Мене почна да ми се свиѓа кај што ги гледав неговите фотки т.е. луда сум по него....Понекогаш му пишам од не враќа или вика смао едно хај.....Навечер го сонувам и фантазирам како се мувам со него......На мсн и на фејсбук правам топици ,,Цонце те сакамќќ , ,,душичке те обожавам'' такви работи и никако не му го привлекувам вниманието...А јас сакам да ми кажи Ивии те сакам....Ве молам некако помогнете ми зошо неможам да го истрпам веќе ова он секојаш пиши на топик Мацааааа(Л) а јас читајки го тоа го скинав новиот учебник што ни го даваа на школо ептен ме прави љубоморна таа Марија плис кажете како даму го привлечам вниманието и да го освојам???
Ова не е глупо...вака и ХИВ се пренесува...ако седнеш на шоља пред некој друг да стане од истата.Седнав на шољата во еден кафич и сега ми касни. Не сум имала секс до сега. Можно ли е да сум трудна?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ова не е глупо...вака и ХИВ се пренесува...ако седнеш на шоља пред некој друг да стане од истата.
Знаеш која е веројатноста да бидеш добиеш сида од шоља,колку што може да затруднеш со седење на шоља.Ова не е глупо...вака и ХИВ се пренесува...ако седнеш на шоља пред некој друг да стане од истата.
Знаеш која е веројатноста да бидеш добиеш сида од шоља,колку што може да затруднеш со седење на шоља.