Овоа ти е боже сачуј!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
:wtf:

:pos2::pos2::pos2:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Pred nekoj den vlegov vo sobata na moite roditeli i tie mnogu jako stenkaa, dali se normalni?[/FONT][/FONT]

- Imam 13 godini i ja pokazuvam mojata vagina na momcinjata vo wc i mi e mnogu neprijatno bidejki imam golem crven prisht dole... Kako da go izlekuvam prishtot?

Е ова е најдобро :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Eве некои од многубројните македонско-женски проблеми..
Незнаев дали да се смеам или да плачам:

-Imam 18god.odam so dechko wekje 2godWe molam sega da mi gi objasnite poimite SEX? Oralen,Analen,vaginalen...Wo shto e razlikata?

-imam 16god imam decko 10 meseci i imavme odnosi i ponekogas so prst..... Undecided i imam mn beloo sho mi tecii pomoss

-pa vaka imam 15 god i mi se dopagase eden decko glaven fraer site zenski se ludi po nego i jas bi dala se da bidam so nego no edna vecer koga bevme vo kafic so nego i negovite drugari malku napiv i me odnesoa vo edn park kade deckoto me natera da se muvame jas vednas se soglasiv no toj mi rece ako saka da se fati me treba prvin da se muvam so site nego vi drugari jas prvin se protivev no potoa me nateraa i jas se soglasiv i mi bese navistina ubavoooo uzivav no potoa me teraa pojce pati da se muvam so niv pa sega ne znam sto da pravam

-dali e mozno otkako ti pomine menstruacijata posle eden dva dena da ostanes bremena ako imaas odnosi

-dali znaete sto e toa da mastraubiras?nz dali i tocno go napisav :D

-Dali pri samozadovoluvanje se gubi nevinosta?

-dali e dozvolen sex bez zastita poveke pati edno po drugo i koj e rizikot

-dali e mozno da ne te "skinat" a da imas sex?

-ne znam sto li se slucuva so mene :S ne mozam da se prepoznaam jas koja sto ne ni pomisluvav na seks...otkako go imav prviot odnos i mi bese preubaavoo mn ni za4esti seksot po4navme se po4esto i po4esto...a segaa stvarno stanav zavisna od seks kako so se narkomanite od droga taka jas od seks...i ne mozam da se zamislam bez de4ko mi nz sto bi pravela togas,sega mi e preubavoo sto sum vo vrska i sto me zadovoluva no ako barem edna nedela nemam seks i me fakaat krizi, imam uzasna potreba za seks....pomagajteeee ve molam

-Еднаш си чепкав по едно профилче на iМеsh и видов профил на еден лепотан ог отворив и му зедов мсн...Пишевме само она знајш шо прајш како си колку год. имаш такви глупости....Мене почна да ми се свиѓа кај што ги гледав неговите фотки т.е. луда сум по него....Понекогаш му пишам од не враќа или вика смао едно хај.....Навечер го сонувам и фантазирам како се мувам со него......На мсн и на фејсбук правам топици ,,Цонце те сакамќќ , ,,душичке те обожавам'' такви работи и никако не му го привлекувам вниманието...А јас сакам да ми кажи Ивии те сакам....Ве молам некако помогнете ми зошо неможам да го истрпам веќе ова он секојаш пиши на топик Мацааааа(Л) а јас читајки го тоа го скинав новиот учебник што ни го даваа на школо ептен ме прави љубоморна таа Марија плис кажете како даму го привлечам вниманието и да го освојам???

Овие се update на претходните :). Проблеми се тоа, пробајте да ги разберете. И нив не им е лесно:pos2:

Седнав на шољата во еден кафич и сега ми касни. Не сум имала секс до сега. Можно ли е да сум трудна?

Имам 15 години и многу мал пенис. Ве молам кажете ми дали има некои спрееви за зголемување?

Имам 13 години и се „триевме“ преку облека со дечко ми. Можно ли е да сум трудна?

Гледав порнич на телевизија, типот сврши во екранот... дали тоа ме прави трудна?

Се допирав на интимните места, бев нежна, сакав да ве прашам дали е можно да си го скинам хименот ако се галам само?

Со бившиот дечко имавме односи но не ме привлекува сексот многу. Што да правам? - Одговор: Побарај си ја среќата во манастир!

Ве молам за помош. Дечко ми има брат близнак. Минатиот месец решив да отидам ненајавено кај него. Бев, седевме, се зезавме и имавме секс. После сексот дознав дека не бил дечко ми туку брат му. Што да правам? Дали ова значи дека сум к*рва? Ве молам за помош!

хахахахахахааххаахахахахах!крај!хахахаахаха...фала што ми го разубавивте уште повеке и онака прекрасниот ден!хахахаха :D:D:D

-dali znaete sto e toa da mastraubiras?nz dali i tocno go napisav :D

-Еднаш си чепкав по едно профилче на iМеsh и видов профил на еден лепотан ог отворив и му зедов мсн...Пишевме само она знајш шо прајш како си колку год. имаш такви глупости....Мене почна да ми се свиѓа кај што ги гледав неговите фотки т.е. луда сум по него....Понекогаш му пишам од не враќа или вика смао едно хај.....Навечер го сонувам и фантазирам како се мувам со него......На мсн и на фејсбук правам топици ,,Цонце те сакамќќ , ,,душичке те обожавам'' такви работи и никако не му го привлекувам вниманието...А јас сакам да ми кажи Ивии те сакам....Ве молам некако помогнете ми зошо неможам да го истрпам веќе ова он секојаш пиши на топик Мацааааа(Л) а јас читајки го тоа го скинав новиот учебник што ни го даваа на школо ептен ме прави љубоморна таа Марија плис кажете како даму го привлечам вниманието и да го освојам???

1вата типка е змај!!!"Мастраубираш" бе:крејзи:

2рава е уште еден лош производ на фејсбук со тоа топиците...Се потпалила на слики и се заљубила?Yeah right...:шмизл:

Седнав на шољата во еден кафич и сега ми касни. Не сум имала секс до сега. Можно ли е да сум трудна?
Ова не е глупо...вака и ХИВ се пренесува...ако седнеш на шоља пред некој друг да стане од истата.

- Можно е да имаш нинџа желки близнаци.
Имам 15 години и многу мал пенис. Ве молам кажете ми дали има некои спрееви за зголемување?
-Пробај со мачкање на солна киселина. 100% испитано од светски научници.
Имам 13 години и се „триевме“ преку облека со дечко ми. Можно ли е да сум трудна?
Можно е да имаш антракс.
Гледав порнич на телевизија, типот сврши во екранот... дали тоа ме прави трудна?
Зависи каков телевизор имате дома. Побарај помош од стручно лице кој се разбира од телевизори.
Се допирав на интимните места, бев нежна, сакав да ве прашам дали е можно да си го скинам хименот ако се галам само?
-Ако не ти биле сечени ноктите - да.
Со бившиот дечко имавме односи но не ме привлекува сексот многу. Што да правам?
- Почни тоа да го правиш за пари.
Ве молам за помош. Дечко ми има брат близнак. Минатиот месец решив да отидам ненајавено кај него. Бев, седевме, се зезавме и имавме секс. После сексот дознав дека не бил дечко ми туку брат му. Што да правам? Дали ова значи дека сум к*рва? Ве молам за помош!
-
Не си курва, копиљ си.

Ова не е глупо...вака и ХИВ се пренесува...ако седнеш на шоља пред некој друг да стане од истата.
Знаеш која е веројатноста да бидеш добиеш сида од шоља,колку што може да затруднеш со седење на шоља.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom