Овоа ти е боже сачуј!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Абе главното не си го пишал....
Циганка прашува во магазин за тинејџери:

Ве молам помогнете ми....иам 12 години и уште сум невина...дали е проблемот во брат ми или во татко ми??
aaaaaaaaaa.....:pos::pos::pos::pos:
се пресмејав
ова е нај нај дефинитивно

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Imam 12 godini i se bakvuvav so mojot decko. Posle se "fakavme" preku obleka... Mozno li e da ostanam trudna?[/FONT][/FONT]
FONT]:muahaha::muahaha::muahaha::muahaha:

така да било тогаш сите ке биле бремени

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Se samozadovoluvav so Barbika, posle sto na Barbi i ispadna glavata i ostana "vnatre". Sto da pravam? Ve molam ne prakajte me na ginekolog.[/FONT][/FONT]

Омг,интернет не е за секој :star:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica] - Imam 13 godini, nikogas se nemam baknato so deckoto niti pak imam spieno ali malku se zdebeliv. Dali sum trudna?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
[/FONT]
[/FONT]

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:готово :pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе измислени се овие нема шанси некој стварно да ги пишува и да ги праќа :pos2:

Од кај знаеш,може стварно има ненормални и неинформирани:kesa:

Добро, можи некои се точни не велам не, ама пак некои се стварно... премногу, како на пр. она со “дали е проблемот во татко ми или брат ми...“ :wink:

Добро, можи некои се точни не велам не, ама пак некои се стварно... премногу, како на пр. она со “дали е проблемот во татко ми или брат ми...“ :wink:
Хахаха то није од мене,веч од други член:wink:

Ги имам читано овие оддамна :) Смешни се :)
Што ти прави неинформираност...

- Se samozadovoluvav so Barbika, posle sto na Barbi i ispadna glavata i ostana "vnatre". Sto da pravam? Ve molam ne prakajte me na ginekolog.
и паднала главата..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
што нема..:tapp:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica] - Imam 13 godini, nikogas se nemam baknato so deckoto niti pak imam spieno ali malku se zdebeliv. Dali sum trudna?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
[/FONT]
[/FONT]

Ако никад не се бакнала со дечкото шо праел тој
бе за рака да не ја држел само?:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom