Овоа ти е боже сачуј!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Imam 13 godini i ja pokazuvam mojata vagina na momcinjata vo wc i mi e mnogu neprijatno bidejki imam golem crven prisht dole... Kako da go izlekuvam prishtot?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ова ми е најако
[/FONT]
[/FONT]

Имам 13 години имам проблеми со пенисот бидејќи ме боли на основа на тоа што Ја имам видено темава 3-4 пати претходно , дали сум нормален ?

''Imam devojka, ali povremeno na eden prijatel mu go pusam *****. Dali sum jas homoseksualec?''
друже ти си деклариран би одамна

'' Imav intimen odnos so mojot dedo, dali sum normalna!''
категорично ДА!

Абе шо е пришт дај нека каже некој:toe:
Гној,израсток,чир,циста,тумор пе*ис да не има да не е хермафродит некој?

ааа па доообро,добро иде у граду.Има женске има све:pipi:
Мајке ми:pos2:

Кога ја видов темава се потсетив на една иста ваква глупост од едно чупе додека учевме средно.
Откако заврши часот оди во кабинет и ја прашува професорката дали можи да затрудни бидејќи голтнала сперма. :pos2:

- Imam 16 godini i imam decko so koj imam intimni odnosi. Me maci sto toj saka da mi stava pivsko site dole. Moeto prasanje e dali e mojot decko alkoholicar?

гарант е :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Se samozadovoluvav so Barbika, posle sto na Barbi i ispadna glavata i ostana "vnatre". Sto da pravam? Ve molam ne prakajte me na ginekolog.

неможам да престанам да се смеам :pos2:
[/FONT]
[/FONT]

Ај што се стари овие, ама па и преведени на македонски, го губат шмекот...
...
“Pomozite molim vas, stalno mi na kiti ispod glavica nesto bijelo! U potpisu : Sokol”
Odgovor : SOKOLE, OPERI GA!!!

Ve molam pomognete mi, non stop na mojot penis ispod glavata imam nesto belo?
* Odgovor: Izmij go

:pos2::pos2::pos2:
Зашто постојат вакви луѓе еј :pos2::pos2::pos2::pos2:
Сум прснал од смеење.... а посебно за она... со шишето и тоа ... хахаха...
- Jas i mojata prijatelka vcera so dve momcinja se mazevme i baknuvavme na krevetot. Denes cel den imavme "vetrovi"! Dali sme trudni?
* Odgovor: Mozebi ste samo dokolku ste prejale grav.
Ова тетовскиот грав да запреме извоз... мн лошо им делуе

ЛУДОООООООООООООООООО :vozbud::vozbud::vozbud::uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom